Α. Δαμιανού: Ξεκάθαρες οι επιλογές των πολιτών – Είτε συνέχιση πολιτικών και νοοτροπιών Αναστασιάδη είτε Μαυρογιάννη

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης απευθύνεται για στήριξη στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών σε πολιτικές ηγεσίες, σε οργανωμένα σύνολα αλλά πρωτίστως απευθύνεται στους πολίτες που θεωρούν ότι αυτός ο τόπος χρειάζεται προοδευτική αλλαγή, δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού.

Χαρακτήρισε απόλυτα σεβαστές τις διαδικασίες των κομμάτων που δεν έχουν τοποθετηθεί για το πώς θα ενεργήσουν ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών.

Ωστόσο, πρόσθεσε, οι πολίτες έχουν μπροστά τους δυο επιλογές. Μια που διασφαλίζει τη συνέχιση με τα πιο μελανά χρώματα των πολιτικών και νοοτροπιών του Νίκου Αναστασιάδη και του Ανδρέα Μαυρογιάννη που είναι δοσμένος στην υπόθεση της λύσης, που επιδιώκει την εφαρμογή ενός βιώσιμου μοντέλου ανάπτυξης που να περιλαμβάνει την πράσινη μετάβαση, που να θέλει τη ψηφιοποίηση και τις νέες τεχνολογίες για να γυρίσουμε σελίδα ουσιαστικά σε αυτό τον τόπο.

Πρόσθεσε ότι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είναι ο άνθρωπος που δημιουργεί μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία για να αποτρέψουμε τη διχοτόμηση και να επανεκκινήσει μια διαδικασία στο Κυπριακό, στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου λύσης στη βάση της ΔΔΟ, με πολιτική ισότητα, με αξιοποίηση του πλαισίου Γκουτέρες και συνέχιση της διαδικασίας από το σημείο που διακόπηκε στο Γκραν Μοντανά.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.