Α.Γιόρτσιος για απειλές ΡΙΚ – «Τα βίντεο ανέβαιναν εν γνώσει του – Το ΡΙΚ δεν είναι αυτοί που έρχονται και παρέρχονται»

Σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα προχώρησε το Σάββατο (03/07), ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Ανδρέας Γιόρτσιος, σχετικά με τις καταγγελίες του περί εντολής του ΡΙΚ να διαγραφούν από τα μέσα κοινωνικής δίκτυα όλα τα βίντεο από την εκπομπή «Happy Hour».

Όπως αναφέρει ο κ. Γιόρτσιος, τα βίντεο ανέβαιναν εν γνώσει του ΡΙΚ, αφού το ίδιο πλήρωνε για να προωθηθούν. Προσθέτει μάλιστα ότι «το ΡΙΚ δεν είναι αυτοί που έρχονται και παρέρχονται από την εκάστοτε κυβέρνηση, ούτε κάποιοι που βρίσκονται σε ανώτερες διοικητικές θέσεις».

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γιόρτσιου:

«Γεια σας. Καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τα μηνύματα σας, δημοσίως και ιδιωτικώς.

Θέλω να κάνω μία δημόσια τοποθέτηση μετά τη δημοσιοποίηση εκ μέρους μου, της εντολής – απαίτησης του ΡΙΚ με επιστολή του Αναπλ. Γεν. Δντη του να διαγραφούν από όλα τα ΜΚΔ μου οτιδήποτε έχει να κάνει με την εκπομπή που επιμελούμουν, είχα την αρχισυνταξία της και παρουσίαζα επί τρεις σεζόν, με απειλή λήψης νομικών μέτρων σε διαφορετική περίπτωση. (Υλικό που ενώ στην επιστολή του ο Αναπλ. Γ.Δ. αναφέρει ότι είναι χωρίς τη συγκατάθεση του Ιδρύματος στη σελίδα μου, γνωρίζει ότι τα βίντεο ανέβαιναν εν γνώσει και με την συγκατάθεση του αφού το ΡΙΚ ήταν που πλήρωνε κάθε μήνα για την προώθηση τους.)

Το ΡΙΚ δεν είναι αυτοί που έρχονται και παρέρχονται διορισμένοι από την εκάστοτε Κυβέρνηση ως Διοικητικοί Σύμβουλοι και δεν είναι ούτε κάποιοι που βρίσκονται σε ανώτερες θέσεις διευθυντικές.

Το ΡΙΚ δεν είναι αυτοί. ΕΙΝΑΙ οι άνθρωποι του, είναι όλοι αυτοί που τα τρία χρόνια που ήμουν εκεί, διαπίστωσα ότι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για τη δημόσια τηλεόραση και αγαπούν τη δουλειά τους. Οταν αναφέρομαι στο ΡΙΚ, αναφέρομαι στους πρώτους, σε αυτούς που διοικούν και λαμβάνουν αποφάσεις κι όχι το προσωπικό για το οποίο τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση και με όσους συνεργάστηκα ευχαρίστησα και δημοσίως στην τελευταία μου εκπομπή για την άψογη συνεργασία και τον επαγγελματισμό τους».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.