Α.Καπαρδής: Θα συζητηθεί το ενδεχόμενο ασυμβίβαστου για τον Γιώργο Κούμα

Τους όρους εντολής για τους 16 κόκκινους φακέλους για στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες παρέλαβαν από χθες το απόγευμα και αρχίζουν δουλειά, δυο ερευνώντες λειτουργοί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού Άντρο Καπαρδή, σε 45 μέρες οι δύο λειτουργοί θα πρέπει να καταθέσουν το πόρισμα της έρευνας τους. Τα ονόματα των δύο ερευνώντων λειτουργών δεν θα δημοσιοποιηθούν πριν από την ολοκλήρωση της έρευνας.

Εξάλλου, για το θέμα του ενδεχόμενου ασυμβίβαστου για τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, αυτό, είπε ο κος Καπαρδής, θα τεθεί προς συζήτηση ενώπιον της επιτροπής την ερχόμενη εβδομάδα.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ, ανέφερε ότι στους ισχυρισμούς εμπλέκεται η ΚΟΠ η οποία θα διερευνηθεί για φακέλους που πήγαν κοντά της και δεν ενεργοποίησε τους κανονισμούς που αφορούν διαδικασίες επιβολής ποινών που προνοούν μέχρι και αποβολή ομάδων. Όταν η παρανομία δεν τιμωρείται, τότε ενθαρρύνεται, υπογράμμισε.

[yarpp]

Πρόσθεσε ακόμη ότι δεν τον ικανοποίησε η απάντηση του κου Χάρη Σαββίδη ο οποίος ερωτηθείς από την επιτροπή είπε ότι δημοσιοποίησε μόλις τώρα τα στοιχεία γιατί τώρα έχει ωριμάσει ο χρόνος.

Ερωτηθείς, ανέφερε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού οδήγησε ενώπιον της δικαιοσύνης 11 υποθέσεις και σε 8 από αυτές το δικαστήριο επέβαλε ποινές.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy