Α.Κυπριανού: Δημαρχία της Πάφου από τον χώρο της κεντροαριστεράς

Το πρόσωπο που θα διεκδικήσει την δημαρχία της Πάφου πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που να είναι τίμιος, να έχει ικανότητες και γνώσεις και να είναι πρόσωπο που να έχει πολιτικές προσεγγίσεις που να εντάσσονται στο χώρο της κεντροαριστεράς, δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.
Ο κύριος Κυπριανού υπέδειξε ταυτόχρονα ότι όλα θα πρέπει να γίνουν με διαφάνεια υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί να βαφτίζεται κάποιος υπερκομματικός και να καλούνται οι υπόλοιποι να τον στηρίξουν.
Επίσης ξεκαθάρισε ότι εάν δεν γίνει κατορθωτό να βρεθεί μια τέτοια προσωπικότητα, πράγμα όπως είπε που θα είναι δύσκολο, το ΑΚΕΛ θα υποδείξει δικό το υποψήφιο. Ωστόσο είπε την απόφαση θα πάρει η επαρχιακή επιτροπή του ΑΚΕΛ Πάφου.
Τόνισε επίσης ότι είναι πολύ σημαντικό εκείνος που θα διεκδικήσει τη δημαρχία της Πάφου να δημοσιοποιήσει τα περιουσιακά του στοιχεία.

 

Οι χειρισμοί για την εξεύρεση υποψηφίου για την Πάφο θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί τόνισε μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΔΕΚ.
Ο κύριος Σιζόπουλος είπε ότι ο όποιος υποψήφιος πρέπει να τυγχάνει της εμπιστοσύνης των πολιτών της Πάφου, αλλά και να μπορεί να προχωρήσει σε εξυγίανση στον δήμο.
Ταυτόχρονα επέκρινε την πολιτική ΔΗΣΥ για παρασκήνιο και ότι ψάχνει σε άλλους κομματικούς χώρους για να προωθήσει δικές του σκοπιμότητες.
Τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την επιλογή του νέου δημάρχου της Πάφου, πρέπει να έχει η τοπική κοινωνία τόνισε στον ΑΣΤΡΑ ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.
Διέψευσε ότι διεξάγεται παρασκήνιο μεταξύ των κομμάτων και τόνισε ότι το ΔΗΚΟ δεν είχε καμία συνομιλία με τον ΔΗΣΥ για την προώθηση της υποψηφιότητας Πατσαλίδη.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.