Α.Κυπριανού για Χρυσά Διαβατήρια: Ο ΠτΔ θα έπρεπε να ειχε παραιτηθεί προ πολλού

Αν είχε ελάχιστη συναίσθηση των ευθυνών του ο Νίκος Αναστασιάδης, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί προ πολλού τόνισε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, αναφορικά με το σκάνδαλο των «χρυσών» διαβατηρίων.

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ο Άντρος Κυπριανού επισήμανε ωστόσο ότι δεν χρειαζόταν το πόρισμα της ερευνητικής επιτροπής για τις πολιτογραφήσεις, για να διαφανούν οι τεράστιες ευθύνες του Νίκου Αναστασιάδη και της κυβέρνησης.

Σημείωσε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης έχει παραβιάσει κανόνες δεοντολογίας που διέπουν την κάθε διακυβέρνηση, τονίζοντας ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο σε άλλη χώρα, θα παραιτείτο η κυβέρνηση. Στην Κύπρο, σημείωσε, όχι μόνο δεν παραιτείται αλλά δηλώνει και από πάνω- κοροϊδεύοντας τον κόσμο- ότι ο πρόεδρος είναι άνομος και αμωλυντος.

Ο κ. Κυπριανού κάλεσε τον Νίκο Αναστασιάδη να κατανοήσει ότι υπάρχουν κώδικες δεοντολογίας που πρέπει να γίνονται σεβαστοί όταν κάποιος είναι στο ανώτατο αξίωμα.

Επίσης, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ επισήμανε ότι το ενδιάμεσο πόρισμα της ερευνητικής επιτροπής είναι καταπελτικό για την κυβέρνηση καθώς αναφέρει ότι ξεχείλωσε ένα πρόγραμμα για εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων.

Εξέφρασε απογοήτευση για το γεγονός ότι το πόρισμα έχει δοθεί στη δημοσιότητα μαυρισμένο και κάποιοι δημοσιεύουν επιλεκτικά κάποια.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.