Όλοι όσοι δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τα ψέματα, τους θεατρινισμούς και τις παλινωδίες της Κυβέρνησης και του ΔΗΣΥ έχουν μία δυνατή επιλογή, το ΑΚΕΛ-Αριστερά Νέες Δυνάμεις τόνισε ο Άντρος Κυπριανού.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΣΤΡΑ «Επικαιρότητα Αλλιώς» κάλεσε όλους τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για τις ευρωεκλογές την Κυριακή, προκειμένου να σταλεί το μήνυμα ότι η πατρίδα μπορεί να είναι ελεύθερη, χωρίς κατοχικά στρατεύματα και εγγυήτριες δυνάμεις. Υπογράμμισε ακόμα ότι καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη αλλά ούτε σε αυτούς, που την επομένη των εκλογών θα τη μετατρέψουν σε δεκανίκι της κυβέρνησης.

Παράλληλα, ο Άντρος Κυπριανού υπογράμμισε ότι είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά το γεγονός ότι το ΑΚΕΛ έχει ένα δικοινοτικό ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της Κυριακής. Τόνισε ότι η επιλογή Νιαζί Κιζιλγιουρέκ δεν ήταν τυχαία αλλά μια απόφαση με πολιτικά μηνύματα, γιατί το ΑΚΕΛ, ανέφερε, θέλει να στείλει το μήνυμα ότι η Κύπρος ανήκει σε όλους τους Κυπρίους.

Για τη στάση της κυβέρνησης, ο Άντρος Κυπριανού επισήμανε ότι έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό, ενώ χαρακτήρισε απογοητευτικά τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα.

Πρόσθεσε ότι για ακόμα μια φορά οι κυβερνώντες επιχειρούν να μεταθέσουν τις ευθύνες τους στο ΑΚΕΛ αλλά κάτι τέτοιο, ξεκαθάρισε, δεν πρόκειται να περάσει.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο κ. Κυπριανού ξεκαθάρισε ότι το ΑΚΕΛ πολύ δύσκολα θα ξαναμπεί σε συζήτηση με τον ΔΗΣΥ σε ότι αφορά το κυπριακό, γιατί, τόνισε, τα όσα λέχθηκαν και τα αρνητικά μηνύματα που έστειλαν οι κυβερνώντες προς την τουρκοκυπριακή πλευρά είναι απαξιωτικά και προσβάλουν την πολιτική ζωή του τόπου.