Α. Κυπριανού: «Να υπενθυμίσω στον Αβέρωφ ότι η δημιουργία Υφυπουργείου Καινοτομίας ήταν πρόταση του ΑΚΕΛ»

Η δημιουργία του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής ήταν πρόταση του ΑΚΕΛ υπενθύμισε προς τον Δημοκρατικό Συναγερμό ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος απαντώντας στις τοποθετήσεις του προέδρου του ΔΗΣΥ ότι το ΑΚΕΛ μηδενίζει τα πάντα ενόψει βουλευτικών εκλογών.

Μιλώντας μετά από συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Καινοτομίας ο κ. Κυπριανού είπε ότι κατά την συνάντηση συζήτησαν τρόπους με τους οποίους η παιδεία του τόπου θα χρησιμοποιήσει την ψηφιακή τεχνολογία και την καινοτομία για να πάρει μπροστά.

Σημείωσε ότι αυτά είναι ζητήματα που θα πρέπει να απασχολήσουν όλο τον πολιτικό κόσμο και τα πολιτικά κόμματα να συνεργαστούν με το Υφυπουργείο.

Χαρακτήρισε ως πολύ σημαντικό το ρόλο του Υφυπουργείου καινοτομίας παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με την πύλη εμβολιασμού, εκφράζοντας την ελπίδα αυτά να ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής σημείωσε ότι για να επέλθουν αλλαγές στην παιδεία δεν φτάνει μόνο να αγοραστεί σύγχρονος εξοπλισμός αλλά θα πρέπει τόσο το εκπαιδευτικό σύστημα όσο και η ίδια η κοινωνία και οι γονείς να αντιληφθούν την ανάγκη για αλλαγή στον τρόπο άσκησης της παιδείας με υιοθέτηση των πλέον σύγχρονων μορφών εκπαίδευσης

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.