Α. Μαυρογιάννης: Δεν είχαν ακριβώς την θέση για «μηδέν στρατό – μηδέν εγγυήσεις» Κοτζιάς-Χριστοδουλίδης

Ο κ. Μαυρογιάννης τόνισε πως «σίγουρα εγώ ήμουν αυτός που πάλεψε περισσότερο από όλους για μηδέν στρατεύματα και μηδέν εγγυήσεις και το ξέρει ο κόσμος όλος».

Συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή των 9 Κοινοτήτων της περιοχής Βασιλικού είχε σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Σε δηλώσεις του ύστερα από συνάντηση που είχε με τη Συντονιστική Επιτροπή των 9 Κοινοτήτων της περιοχής Βασιλικού, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ζυγίου, ο κ. Μαυρογιάννης κλήθηκε να σχολιάσει χθεσινή δήλωση του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου σύμφωνα με την οποία στις συνομιλίες του Κραν Μοντανά, οι τότε Υπουργοί Εξωτερικών Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης και Ελλάδας Νίκος Κοτζιά, ήταν τα δύο άτομα που τάχθηκαν υπέρ «μηδέν στρατό, μηδέν εγγυήσεις». Νομίζω, απάντησε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης «ότι αυτό που είπε ο κ. Παπαδόπουλος στηρίζεται σε λανθασμένη ενημέρωση. Δεν νομίζω ότι ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος από τους δύο προαναφερθέντες, είχε ακριβώς αυτή τη θέση».

Ερωτηθείς για τη δική του άποψη πάνω στο θέμα ο κ. Μαυρογιάννης απάντησε «σίγουρα εγώ ήμουν αυτός που πάλεψε περισσότερο από όλους για μηδέν στρατεύματα και μηδέν εγγυήσεις και το ξέρει ο κόσμος όλος».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy