Α. Μαυρογιάννης: Η Παιδεία αποτελεί το Α και το Ω για την εξέλιξη της χώρας και των ανθρώπων της

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, εγκαινίασε σήμερα τον κύκλο των συναντήσεων με τους φορείς που έχουν λόγο και ρόλο να διαδραματίσουν στην Παιδεία του τόπου.


Σε ανακοίνωση του το Εκλογικό Επιτελείο του Ανδρέα Μαυρογιάννη ενημερώνει για τη συνάντηση με μέλη της Γραμματείας της ΠΣΕΜ.

Συζητήθηκαν εκτενώς τα βασικά ζητήματα και δυσκολίες που παρουσιάζονται στο εκπαιδευτικό μας σύστημα, σημειώνεται στο ανακοίνωση του Εκλογικού Επιτελείου Ανδρέα Μαυρογιάννη.

«Στόχος, είναι η αναβάθμιση της δημόσιας και δωρεάν Παιδείας, στο πλαίσιο ενός σύγχρονου, κοσμικού και ανθρωποκεντρικού εκπαιδευτικού συστήματος, που θα λειτουργεί ως φορέας αξιοκρατίας και θα αμβλύνει τις ανισότητες. Η Παιδεία για τον ανεξάρτητο υποψήφιο Ανδρέα Μαυρογιάννη, αποτελεί το Α και το Ω για την εξέλιξη της χώρας και των ανθρώπων της. Η Παιδεία οικοδομεί το μέλλον, προετοιμάζοντας τις επόμενες γενιές, ώστε να γίνουν οι αυριανοί πολίτες του κράτους που οραματιζόμαστε. Μιας Κύπρου φιλόξενης για τους νέους, τα όνειρα και τις προοπτικές τους, επαγγελματικές και προσωπικές» προστίθεται στην ανακοίνωση.


Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, εγκαινίασε σήμερα τον κύκλο των συναντήσεων με τους φορείς που έχουν λόγο και ρόλο να διαδραματίσουν στην Παιδεία του τόπου.

Αρχή έγινε με τη συνάντηση μελών της Γραμματείας της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών (ΠΣΕΜ), με τους οποίους συζητήθηκαν εκτενώς τα βασικά ζητήματα και δυσκολίες που παρουσιάζονται στο εκπαιδευτικό μας σύστημα.


Στόχος, είναι η αναβάθμιση της δημόσιας και δωρεάν Παιδείας, στο πλαίσιο ενός σύγχρονου, κοσμικού και ανθρωποκεντρικού εκπαιδευτικού συστήματος, που θα λειτουργεί ως φορέας αξιοκρατίας και θα αμβλύνει τις ανισότητες.

Η Παιδεία για τον ανεξάρτητο υποψήφιο Ανδρέα Μαυρογιάννη, αποτελεί το Α και το Ω για την εξέλιξη της χώρας και των ανθρώπων της. Η Παιδεία οικοδομεί το μέλλον, προετοιμάζοντας τις επόμενες γενιές, ώστε να γίνουν οι αυριανοί πολίτες του κράτους που οραματιζόμαστε. Μιας Κύπρου φιλόξενης για τους νέους, τα όνειρα και τις προοπτικές τους, επαγγελματικές και προσωπικές

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.