Α. Μαυρογιάννης: Mαζί με τους πολίτες μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο

Μαζί με τους πολίτες μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο, ανέφερε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, στη μεγάλη Πολιτική Συγκέντρωση στην Πάφο, η οποία διοργανώθηκε από την Ομάδα Στήριξης Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Κατά τη συγκέντρωση που διεξήχθη χθες στο «Χάνι του Ιμπραήμ», ενώπιον πλήθους υποστηρικτών, ο κ. Μαυρογιάννης τόνισε ότι ο άνθρωπος έχει χρέος να αλλάξει τον κόσμο, για αυτό βρισκόμαστε εδώ, για να δημιουργήσουμε την Κύπρο που χρειάζονται τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας

Δυστυχώς, ανέφερε, βρισκόμαστε σε μία πάρα πολύ δύσκολη συγκυρία σε όλα τα ζητήματα όπως, στο Κυπριακό, στην οικονομία, στο περιβάλλον, στη παιδεία και στην υγεία. «Πρέπει να αναλάβουμε όλοι μαζί την ευθύνη μας, για να δώσουμε ένα καλύτερο μέλλον», υπερθεμάτισε.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος είπε, μαζί με τους πολίτες, μπορεί να αλλάξει την κοινωνία τονίζοντας ότι δεν είναι αυτοσκοπός η κατάληψη της εξουσίας για την εξουσία. Η εξουσία είναι το απαραίτητο εργαλείο, συνέχισε, για να ανεβεί ο τόπος πιο ψηλά.

Αμ Πάφος01

Όσον αφορά το Κυπριακό Ζήτημα υπογράμμισε ότι, η λύση του προβλήματος δεν μπορεί να προέλθει μόνο μέσα από αριστοτεχνικούς χειρισμούς του οποιουδήποτε, κατά την έκφραση του. Τόνισε ότι, χρειάζονται πολύ περισσότερα πράγματα. Κυρίως χρειάζεται δουλειά σε όλες τις διαστάσεις και η ανάκτηση της αξιοπιστίας μας, προκειμένου η διεθνής κοινότητα να μας εμπιστευτεί ξανά.

Εξέφρασε την αποφασιστικότητα του, αλλά και όλων των δυνάμεων που συστρατεύονται γύρω από την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του, ώστε να επιτύχουν μία πραγματική προοδευτική αλλαγή, μία αλλαγή που θα μας κάνει όλους περήφανους.

Σημειώνεται ότι, κατά την Πολιτική Συγκέντρωση απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της ομάδας στήριξης του ανεξάρτητου υποψηφίου στην Πάφο, η ακτιβίστρια Άννα Τσέλεπου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.