Α.Μαυρογιάννης: Ο τόπος μας έχει ανάγκη να «συνθέσει μία νέα Ιστορία». Πάμε, μαζί!

62 χρόνια Κυπριακής Δημοκρατίας. Μια επέτειος που μας βρίσκει με την απειλή της διχοτόμησης να αιωρείται πάνω από τα κεφάλια μας αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Δημοκρατία, Ανδρέας Μαυρογιάννης για την 62η επέτειο ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

62 χρόνια Κυπριακής Δημοκρατίας. Μια επέτειος που μας βρίσκει με την απειλή της διχοτόμησης να αιωρείται πάνω από τα κεφάλια μας αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Δημοκρατία, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Με το χρόνο να κυλά, δραματικά και καταλυτικά, σε βάρος μας, προκαλώντας μας να αντιδράσουμε. Να παλέψουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, Ελληνοκύπριοι, Τουρκοκύπριοι, Αρμένιοι, Μαρωνίτες και Λατίνοι, για να ανοίξουμε ξανά παράθυρο στην ελπίδα.
Ο τόπος μας έχει ανάγκη μίας καινούριας αρχής. Ο τόπος μας έχει ανάγκη, κατά τον ποιητή, να «συνθέσει μία νέα Ιστορία». Πάμε, μαζί, αποφασισμένοι, να γίνουμε τα χέρια που θα τη γράψουν! Η Κυπριακή Δημοκρατία πέρασε από πολλές φουρτούνες και επέζησε, χάρις στους ανθρώπους της. Και πάλι θα ορθοποδήσει.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.