Α. Μαυρογιάννης: Προοδευτική αλλαγή για να πάει ο τόπος μας πιο ψηλά και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των ανθρώπων

«Να βρούμε τρόπους για να λύσουμε το κυπριακό πρόβλημα»

 

Είναι απόλυτα απαραίτητο να βρούμε τους τρόπους για να ασχοληθούμε και να λύσουμε επιτέλους το Κυπριακό, το μεγάλο πρόβλημα του τόπου μας, δήλωσε για ακόμη μια φορά ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης. Εξέφρασε την ετοιμότητά του με την εκλογή του στην προεδρία του κράτους να εργαστεί σκληρά και συγκεκριμένα, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, οι οποίες να οδηγούν στην επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών με στόχο την επίλυση του Κυπριακού.

Σε χαιρετισμό του στα εγκαίνια του ανακαινισμένου οικήματος των Λαϊκών Οργανώσεων Ξυλοφάγου, ο Α. Μαυρογιάννης ευχήθηκε το οίκημα «να είναι καλορίζικο, καλοτάξιδο και σιδεροκέφαλο». «Αυτό το αποτέλεσμα που είναι προϊόν του καμάτου, της προσπάθειας και του ιδρώτα όλων αυτών των ανθρώπων που οικοδομείται, που είναι μπροστά μας και καμάρι μας, είναι και απόλυτα συμβολικό αυτού που θέλουμε να κάνουμε στον τόπο μας», είπε.

Θέλουμε, συνέχισε «να οικοδομήσουμε ένα νέο τόπο, που πρέπει όλοι μαζί να εργαστούμε για να πετύχουμε αυτόν το στόχο. Μπορούμε να απαιτήσουμε να είναι τόσο γουρλίδικο που τα εγκαίνιά του (οικήματος) να εγκαινιάζουν μια νέα εποχή για τον τόπο».

Εμείς, συνέχισε ο κ. Μαυρογιάννης, «με τη βοήθεια του μεγαλύτερου αντιπολιτευόμενου κόμματος του τόπου, του ΑΚΕΛ, που μας τιμά με την εμπιστοσύνη του και μας κάνει περήφανους, γιατί ακριβώς μας υποστηρίζει, θα προσπαθήσουμε τους επόμενους μήνες να πετύχουμε αυτή την πραγματική προοδευτική αλλαγή στον τόπο μας, όχι γιατί μας ενδιαφέρει η διαχείριση ή η νομή της εξουσίας, αλλά γιατί μας ενδιαφέρει να πάει ο τόπος μας πιο ψηλά και να ανέβει κατά τρόπο που να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των ανθρώπων μας, που να λυθούν σοβαρά κοινωνικά προβλήματα, τα οποία βλέπουμε γύρω μας να συσσωρεύονται».

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, ο Α. Μαυρογιάννης είπε πως «η υπερηφάνεια σας γι’ αυτό το απόκτημα, αυτό το οικοδόμημα είναι και δική μας υπερηφάνεια και ελπίζουμε πραγματικά να λαμπρύνει και να φωτίζει τα χρόνια που έχουμε μπροστά μας».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.