Α. Μαυρογιάννης: Στήριξη της κυπριακής βιομηχανίας κατά τρόπο ορθολογικό για να έχει και παρόν και μέλλον

Εγκαταστάσεις μεταποιητικής βιομηχανίας στην Επαρχία Λεμεσού, επισκέφθηκε σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης.


Κατά την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις «Γρηγορίου» και «Παραδεισιώτη», ο Ανδρέας Μαυρογιάννης αντάλλαξε απόψεις με τους εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων διαβλέποντας ότι, εάν στηριχθεί κατά τρόπο ορθολογικό, η κυπριακή βιομηχανία έχει και παρόν και μέλλον.

Σε δελτίο Τύπου από το Εκλογικό Επιτελείο του ανεξάρτητου υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέα Μαυρογιάννη τονίζεται πως η συνεισφορά των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην κυπριακή οικονομία ξεπερνά το 75%. «Στο δικό μας πρόγραμμα διακυβέρνησης θα έχουν τη στήριξη που τους αρμόζει, με πρόσβαση στην έρευνα και τις σύγχρονες καινοτόμες τεχνολογίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες για πράσινη μετάβαση. Η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας με πλήρη σεβασμό στα εργατικά δικαιώματα, υπηρετούν τον στόχο μας για ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία» προστίθεται στο δελτίο τύπου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.