Α.Νεοφύτου: Υποστηρίξαμε μόνο τον θεσμό του Βοήθου Γενικού Εισαγγελέα

Ήταν μια μοναδική υπόθεση στα ιστορικά της Κυπριακής Δημοκρατίας και για πρώτη φορά εκδικάζεται και λαμβάνεται απόφαση για τέτοιο ζήτημα, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, σχετικά με την υπόθεση του  Ρίκκου Ερωτοκρίτου

«Εμείς θα επαναλάβουμε την θέση μας, την ξεκάθαρη θέση μας, για πλήρη σεβασμό στις αποφάσεις των δικαστηρίων. Όσοι εκ της αντιπολίτευσης και αναφέρομε στους φίλους της αριστεράς που κάνουν κριτική, ένα θέλω να τους πω, ο Δημοκρατικός Συναγερμός επιλεκτικό σεβασμό σε αποφάσεις δικαστηρίων δεν έχει στο ιστορικό του».

 
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη στήριξη που παρείχε ο ΔΗΣΥ στον κ. Ερωτοκρίτου καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας εκδίκασης του, απάντησε οτι  δείχνει πλήρη σεβασμό στην απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου. «Ο Δημοκρατικός Συναγερμός στήριξε και είναι πάγια θέση του, διαχρονικά, ανεξάρτητους θεσμούς. Αν στην πορεία κάποια πράγματα κρίνονται ως επιλήψιμα, τον ίδιο απόλυτο σεβασμό δείχνουμε και στις αποφάσεις των δικαστηρίων. Ο σεβασμός μας στους ανεξάρτητους θεσμούς δεν πρέπει να παρεξηγείται. »

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News