Α.Νεοφύτου για Χριστοδουλίδη: Δεν θα γίνει διαγραφή του από τον ΔΗΣΥ και κάθε συζήτηση τερματίζεται

 Το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ στη χθεσινή του συνεδρίαση δεν προχώρησε στη διαγραφή του Νίκου Χριστοδουλίδη από το κόμμα, φοβούμενο ότι αυτό θα αποτελέσει μπούμερανγκ για το ίδιο. Χθες κυκλοφορούσε έντονα η πληροφορία ότι στην απογευματινή του συνεδρία το Π.Γ. θα λάμβανε τη σχετική απόφαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις στο ενδεχόμενο αποβολής του κ. Χριστοδουλίδη, όπως και για το αντίθετο.

Διάφοροι ομιλητές ανέφεραν ότι ένα ενδεχόμενο διαγραφής του υποψηφίου θα προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα στον ΔΗΣΥ, αφού θα προκαλέσει τη περισσότερη συμπάθεια ανάμεσα στους ψηφοφόρους του κόμματος προς το πρόσωπό του. Άλλοι ομιλητές υποστήριξαν ότι διαγραφή του θα τον αποδυναμώσει, αφού στη συνείδηση του κόσμου θα αποσυνδεθεί από τον ΔΗΣΥ.

Παρενέβη ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος είπε ότι δεν θα γίνει διαγραφή και κάθε συζήτηση τερματίζεται. «Δεν είμαστε το κόμμα των διαγραφών», ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και σημείωσε πως «ο καθένας έκανε τις επιλογές του». Κάλεσε δε τον τέως Υπουργό Εξωτερικών και υποψήφιο για την προεδρία της Δημοκρατίας να «πει γιατί στέκεται απέναντι σε αυτή την ιστορική παράταξη» και υπογράμμισε ότι «ο καθένας επιλέγει μόνος του την πορεία του».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.