Α. Βασιλειάδης: Απαιτούμε κάθαρση, δικαιοσύνη, τιμωρία, επιστροφή των κλεμμένων 

Με στόχο να γίνει μια νέα αρχή για την Πάφο και να καθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα το όνομα και η φήμη της πόλης διεκδικεί την ερχόμενη Κυριακή την ψήφο των δημοτών της Πάφου ως ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, ανέφερε στο πλαίσιο αποψινής προεκλογικής συγκέντρωσης ο ανεξάρτητος υποψήφιος  για τη Δημαρχία της Πάφου Άριστος Βασιλειάδης, που στηρίζεται από τα κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ.


Εξέφρασε τη βεβαιότητα πως με τη σκληρή δουλειά που έγινε τις λίγες μέρες που είχε στη διάθεση του και με την ακόμα πιο σκληρή δουλειά η οποία θα γίνει μέχρι την Κυριακή, θα πετύχουμε – όπως είπε – το στόχο.

Πρόσθεσε πως την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί, εφόσον οι δημότες τον εκλέξουν στο αξίωμα του Δημάρχου Πάφου, το πρώτο πράγμα που θα κάνει θα είναι να αποταθεί στο Γενικό Ελεγκτή και στο Γενικό Εισαγγελέα προκειμένου να ληφθούν άμεσα δύο κρίσιμες αποφάσεις.

Πρώτον – όπως είπε – “απόφαση για γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση όλων των ερευνών εντός του Δήμου και εντός του Συμβουλίου Αποχετεύσεων, ώστε να προχωρήσει η δικαιοσύνη, αλλά παράλληλα να επέλθει η αναγκαία ηρεμία στο Δήμο, στο Συμβούλιο και στο προσωπικό τους, για να μπορέσουμε εργαστούμε απρόσκοπτα για το καλό της πόλης μας”.

Και δεύτερον, συνέχισε, “να αποφασιστεί η σωστή και νόμιμη διαδικασία για γρήγορη επιστροφή στους δημότες των χρημάτων που έχουν κλαπεί”.

“Διεκδικώ το αξίωμα για να υπηρετήσω την πόλη μας, όχι για να υπηρετήσω κάποια προσωπική πολιτική καριέρα,” είπε, προσθέτοντας πως ζητά την ψήφο των πολιτών “για να εκλεγεί  Δήμαρχος και όχι για να γίνει βουλευτής”.

O κ. Βασιλειάδης αναφέρθηκε και στην Πάφο ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, λέγοντας ότι δύο χρόνια πριν από το κρίσιμο αυτό σταυροδρόμι και ενώ η τοπική οικονομία και κυρίως ο κάθε κάτοικος αυτής της πόλης δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση που έπληξε την πατρίδα μας, η Πάφος βρέθηκε στη δίνη πρωτοφανών σκανδάλων και πρωτόγνωρης διαφθοράς.

Στην προεκλογική του Άριστου Βασιλειάδη παρέστησαν ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού και ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος.

Απαντώντας σε επικριτικά σχόλια, ο κ. Βασιλειάδης είπε πως “το γεγονός ότι στηρίζομαι από τρία κόμματα δεν με καθιστά κομματικό υποψήφιο όπως είναι οι συνυποψήφιοι μου. Αντίθετα, με καθιστά υπερκομματικό υποψήφιο, δηλαδή κάποιον που θα βάζει πάνω από όλα την Πάφο και τους κατοίκους της”.

O κ. Βασιλειάδης ανέφερε πως άλλοι είναι που κατέχουν για χρόνια κομματικά αξιώματα και βάζουν το κόμμα τους πάνω από την πόλη,  άλλοι είναι που χρησιμοποιούν την εκστρατεία αυτή ως πρόβα για τις βουλευτικές εκλογές, και άλλοι είναι που καλούν τον κόσμο να τους ψηφίσει επειδή «είναι οι πρώτες εκλογές» του κόμματος τους και πρέπει να καταγράψουν, όπως λένε, ποσοστά.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.