Αδερφή 47χρονου εννιά μέρες πριν: «Ο αδελφός μου ήταν απόλυτα υγιής – Γυμναζόταν από τα 19 του»

Στους πέντε έφτασε ο αριθμός των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό covid-19 στην Κύπρο, μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για δύο ακόμη νεκρούς σήμερα Παρασκευή (27/03).

Πρόκειται για γυναίκα 76 ετών Κύπρια υπήκοο, με υποκείμενα νοσήματα, και άντρα 47 ετών Ελλαδίτη υπήκοο χωρίς επιβαρυντικούς παράγοντες από το ιστορικό.

Όσον αφορά τον 47χρονο, ο οποίος ήταν απόλυτα υγιής, πριν τον κορωνοϊό, έδωσε μεγάλη μάχη μέχρι τελευταία στιγμή. Πρόκειται για ένα άτομο το οποίο γυμναζόταν από τα 19 του χρόνια και δεν είχε προβλήματα υγείας.

Ενδεικτικά ήταν τα όσα είχε δηλώσει στις 18 Μαρτίου η αδερφή του 47χρονου άτυχου Ελίνα, στην εκπομπή «Αιχμές» του Omega.

«Ο αδελφός μου ήταν απόλυτα υγιής. Γυμνάζεται από τα 19 του. Εύχομαι ο οργανισμός του να ανταπεξέλθει αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα», έλεγε τότε η γιατρός, διαισθανόμενη τον μεγάλο κίνδυνο που διέτρεχε η υγεία του αδερφού της.

«Ήταν από την αρχή πολύ περίεργη η εικόνα του. Ήταν πριν να έχουμε κρούσματα στην Κύπρο. Όμως η αρχική οδηγία τότε του υπουργείου ήταν ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας».

Να σημειώσουμε ότι τόσο η δρ. Ελίνα, όπως και άλλα επτά μέλη της οικογένειας προσβλήθηκαν από τον ιό.

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News