ΑΕΚ: Θέλει να επιστρέψει στα… ψηλά (ηχητικό)

Η προετοιμασία της ΑΕΚ βρίσκεται σε εξέλιξη και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Κυριάκος Δημητρίου με δηλώσεις του στον Άστρα.

«Το κλίμα είναι πολύ καλό,όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην ομάδα μας. Θα παραμείνουμε στην Κακοπετριά μέχρι την Κυριακή. Δώσαμε το δεύτερό μας φιλικό με τη Δόξα και το Σάββατο θα πάμε στις Πλάτρες για να αντιμετωπίσουμε την Ανόρθωση, σε ακόμα ένα φιλικό χωρίς κόσμο. Κατά τα άλλα, είναι μια περίοδος που γίνεται πολλή δουλειά για να μπουν οι βάσεις για μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν», δήλωσε στο αρχικό του σχόλιο.

Για το φιλικό με τη Δόξα αλλά και τις μεταγραφές: «Η ενίσχυση δεν έχει σταματήσει και την κατάλληλη στιγμή θα έρθουν οι ανακοινώσεις. Απ’ εκεί και πέρα, για κάθε φιλικό παιχνίδι ο αρμόδιος για να κρίνει είναι ο προπονητής. Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Μας έκανε εντύπωση το όμορφο τέρμα που σημείωσε ο Σπιρόφσκι και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Είμαστε χαρούμενοι που βρήκε δίχτυα και ο Αντωνιάδης».

Για το αν πλησιάζει η ανακοίνωση: «Ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει συμφωνία. Είναι αλήθεια ότι είμαστε κοντά με ορισμένους ποδοσφαιριστές».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κατελάρη: «Δεν έχουμε κάνει κάποια διερευνητική διαδικασία για την συγκεκριμένη περίπτωση. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια. Απλά μας προτάθηκε από τον εκπρόσωπό του».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Μαζί είμαστε πιο δυνατή, λέει το σκλόγκαν μας. Έχω δίπλα μου και τον αρχηγό μας, τον Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πόσο σημαντικό είναι να έχει η ομάδα κόσμο στο δικό μας γήπεδο. Ουσιαστικά οι τιμές των εισιτηρίων είναι μειωμένες σε σχέση με πέρυσι, αλλά υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες στην ανακοίνωση που εκδώσαμε».

Για το στόχο της ΑΕΚ: «Με απλά λόγια θέλουμε να επιστρέψουμε σε υψηλά στάνταρ. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δανείζομαι ξανά μια ατάκα από τον Τρισκόφσκι».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.