Στην ΑΕΛ μπορεί να μην προκύπτει κάποιο νεότερο ως προς την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών, αλλά η δουλειά του τεχνικού επιτελείου δεν έχει σταματήσει. Η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη όταν ξαναρχίσει η δράση, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Στο σημερινό ρεπορτάζ θα ασχοληθούμε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες, ενώ αύριο θα προχωρήσουμε σε μια ανάλυση για τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι. 


Αναφορικά με τους παίκτες που αγωνίζονται ως δανεικοί, στην ΑΕΛ υπάρχουν τέσσερις τέτοιες περιπτώσεις. Ο ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο εξωτερικό είναι ο Λεάντρο Σίλβα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα και τη νέα περίοδο. Η εκτίμηση που γίνεται είναι πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην ΑΕΛ και θα αποτελεί βασικό στέλεχος για την ερχόμενη περίοδο.

Με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Ύψωνα αγωνίζονται ο αμυντικός μέσος Μάρκος Μουστάκης και ο ακραίος επιθετικός Μιχάλης Κωνσταντινίδης. Ο τερματοφύλακας Ανδρέας Κεραυνός είναι στην ΑΕΖ επίσης ως δανεικός. Για την τύχη αυτών των παικτών αναμένεται να αποφασίσει η τεχνική ηγεσία την κατάλληλη στιγμή.