Η ουσία και δη η νίκη είναι το ζητούμενο για την ΑΕΛ στο αυριανό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο Τσίρειο.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι τη δεδομένη στιγμή είναι σημαντικό για την ομάδα να πάρει άλλους τρεις βαθμούς.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες του αγώνα: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Νέα Σαλαμίνα είναι καλά οργανωμένη στην άμυνα και πολύ καλή στις αντεπιθέσεις. Το έργο μας είναι ακόμη πιο δύσκολο, γιατί έχουμε τις σημαντικές απουσίες των Σιέλη και Ελευθερίου. Πρόβλημα θα είναι και η απουσία του κόσμου, που μας βοήθησε στον αγώνα με τον Οθέλλο. Για μας το σημαντικό είναι να έρθουν οι τρεις βαθμοί με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν μπορούμε ακόμη να προσφέρουμε το θέαμα που θέλουμε, όμως έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε σε αυτό τον τομέα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστοφόρου.

Ο Κύπριος τεχνικός παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το μέλλον:  «Από την πρώτη μέρα νιώθω ότι οι ποδοσφαιριστές καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια, χαίρονται τις προπονήσεις και δείχνουν μεγάλη διάθεση για να βελτιωθούν. Αυτό που κάνουμε είναι να προσπαθούμε να ανεβάσουμε το επίπεδο. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, όμως προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε και νομίζω ότι είμαστε σ’ ένα καλό επίπεδο. Για όλους είναι ένα νέο ξεκίνημα. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε με την πάροδο του χρόνου», πρόσθεσε.

Βγαίνει το πλάνο

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται σήμερα και ο κ. Χριστοφόρου θα κατασταλάξει στο πλάνο που θα παρατάξει.

Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζαν ο τραυματίας Σιέλης και ο Φεγκρούζ, ο οποίος βρίσκεται στην Αγγλία για ιατρικούς λόγους και θα επιστρέψει σήμερα. Ο Ελευθερίου επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς, όμως είναι ανέτοιμος.

Σε μια άλλη εξέλιξη παρών στην προπόνηση ήταν ο Αϊρόσα, ο οποίος έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.