Αεροδρόμιο Λάρνακας: Ακυρώθηκαν τρεις πτήσεις προς Αθήνα λόγω της κακοκαιρίας

Τρεις πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας Aegean από Λάρνακα προς Αθήνα, που θα πραγματοποιούνταν το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου και αύριο Τρίτη 25 του μήνα, ακυρώθηκαν λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Hermes Airports ακυρώθηκε η πτήση Λάρνακα – Αθήνα που ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει στις 20.40 το βράδυ της Δευτέρας, 24 Ιανουαρίου.

Δύο άλλες πτήσεις της Aegean από Λάρνακα προς Αθήνα που θα πραγματοποιούνταν αύριο Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, στις 05.25 και 10.30 το πρωί έχουν επίσης ακυρωθεί.

Σημειώνεται ότι μία πτήση της Aegean που ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς την Αθήνα στις 15.35 το μεσημέρι της Δευτέρας, αναχώρησε τελικά με μία ώρα καθυστέρηση, δηλαδή στις 16.25 το απόγευμα.

Εξάλλου με γραπτή ανακοίνωση της η αεροπορική εταιρεία Aegean «ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως από το μεσημέρι της Τρίτης, 25 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 12:00 και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα πραγματοποιηθεί νέο τροποποιημένο πρόγραμμα δρομολογίων ενώ σχετικές ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων ενδέχεται να πραγματοποιηθούν και την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων».

Σημειώνεται ότι «για τους επιβάτες όλων των πτήσεων που επηρεάζονται από τις έκτακτες αυτές συνθήκες, σήμερα και αύριο (24 και 25 Ιανουαρίου 2022) παρέχεται ήδη η δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίων χωρίς rebooking fees.

Ακόμα για την αποφυγή επιπρόσθετης ταλαιπωρίας οι επιβάτες παρακαλούνται πριν την μετάβασή τους προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τα λοιπά αεροδρόμια αναχώρησης των πτήσεων τους, όπως ενημερώνονται για την πραγματοποίηση της πτήσης τους από την ιστοσελίδα της AEGEAN  (www.aegeanair.com) και της Olympic Air (www.olympicair.com).

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.