Αεροδρόμιο Πάφου: Καταγγελίες για συνωστισμό στα σημεία ελέγχου διαβατηρίων

Τις αρμόδιες αρχές όπως μεριμνήσουν για την αύξηση του προσωπικού στα σημεία ελέγχου διαβατηρίων στον αερολιμένα Πάφου λόγω του συνωστισμού που παρατηρείται, καλεί ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων και αντιπρόεδρος του ΚΕΒΕ Ανδρέας Δημητριάδης.

Ο κ. Δημητριάδης είπε στο ΚΥΠΕ πως ο Σύνδεσμος γίνεται δέκτης παραπόνων και αντιδράσεων για  “σοβαρή συμφόρηση και το αδιαχώρητο το οποίο υπάρχει στο αεροδρόμιο Πάφου και οφείλεται κυρίως στην έλλειψη επαρκούς προσωπικού στα σημεία ελέγχου διαβατηρίων και ασφάλειας και έλλειψη επαρκών σημείων και ελέγχου”.

Καλούμε, είπε, τις αρμόδιες αρχές, τον Αρχηγό της Αστυνομίας και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως λάβουν άμεσα μέτρα για επίλυση του προβλήματος γιατί  αποτελεί ως έχει η κατάσταση τροχοπέδη στις επίπονες και συλλογικές προσπάθειες που καταβάλουν όλοι οι φορείς για ενίσχυση του τουρισμού κάτω από τα τραγικά γεγονότα τα οποία βιώνουμε.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Δημητριάδης σημείωσε πως χθες δέχτηκε παράπονα ωστόσο, είπε, η κατάσταση του συνωστισμού στα σημεία ελέγχου διαβατηρίων είναι έντονη λόγω και των πολλών πτήσεων που έχουν ξεκινήσει από την Αγγλία προς και από το αεροδρόμιο Πάφου.  Επεσήμανε τέλος πως αυτές οι πτήσεις το αμέσως επόμενο διάστημα θα αυξηθούν σημαντικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.