Αφρικανή γυναίκα προσπάθησε να πετάξει προς Γερμανία και πλαστά γαλλικά έγγραφα

Υπό κράτηση τέθηκε 26χρονη για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΣύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας μέλος του κέντρου ελέγχου των διαβατηρίων του αεροδρομίου Πάφου διενήργησε διαβατηριακό έλεγχο για την πτήση προς την Φρανκφούρτη της Γερμανίας, σε μια γυναίκα, αφρικανικής καταγωγής, η οποία παρουσίασε ένα διαβατήριο του Κόνγκο και μια άδεια παραμονής της Γαλλίας. Τα ταξιδιωτικά έγγραφα φέρεται ότι δεν είχαν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Ανακρινόμενη ανέφερε πως το πραγματικό της όνομα δεν ήταν αυτό που ανεγράφετο στο διαβατήριο και στην άδεια παραμονής της. Ανέφερε το πραγματικό της όνομα και ότι είναι ηλικίας 26 ετών και ότι κατάγεται από το Κόνγκο.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι η 26χρονη έχει υποβάλει στην Υπηρεσία Ασύλου αίτηση η οποία βρίσκεται ακόμη υπό εξέταση.

Ακολούθως αυτή συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της πλαστοπροσωπίας και ακολούθως με δικαστικό ένταλμα συνελήφθη για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.