Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ για τις τοποθετήσεις Γλυκή, τον Πρέσλι και τα μεταγραφικά.

Αναλυτικά: “Ήταν μια πρωτοβουλία του κ. Γλύκη η χθεσινή διάσκεψη. Είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες, διαφορές σε ένα οργανισμό. Το καλό είναι ότι όλα αυτά μένουν εκτός ομάδας. Μέσα σε ένα ζωντανό σύνολο υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Υπάρχουν οι επενδυτές, το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Αυτός που βάζει τα χρήματα είναι και αυτός που παίρνει τις τελικές αποφάσεις. Ο Χρίστος Γλυκής παραμένει πρόεδρος του σωματείου αλλά παραιτήθηκε από Γενικός Διευθυντής της εταιρείας”.

Για την φετινή χρονιά: “Βγήκαμε πιο έμπειροι μετά από αυτή τη χρονιά. Να δούμε το καλό της ομάδας μας. Σίγουρα θα γίνουν κινήσεις για ποιοτικές μεταγραφές. Με τον προϋπολογισμό που είχαμε φέτος θα μπορούσαμε να είχαμε τερματίσει πιο ψηλά. Πετύχαμε τον στόχο της παραμονής, φτάσαμε στους 4 του Κυπέλλου. Ήταν μια μεταβατική χρονιά. Κάναμε λάθη, ειδικά στο ρόστερ. Είχαμε μεγάλο ρόστερ με πολλούς παίκτες που δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν”

Για τον Πρέσλι:“Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Όλα δείχνουν ότι ο Πρέσλι θα παραμείνει στην ηγεσία της ομάδας”

Μεταγραφές: “Στόχος μας η κυπριακή αγορά, θέλουμε καλούς ντόπιους ποδοσφαιριστές που να μπορούν να σταθούν στην εντεκάδα”.