Αγία Φύλα: Βγήκαν στους δρόμους για το οδικό δίκτυοΠραγματοποιήθηκε σήμερα διαμαρτυρία με θέμα το οδικό δίκτυο στη περιοχή Αγίας Φυλάς.

Η  πρωτοβουλία του Συνδέσμου φίλων Αγίας Φύλας και των Λαίκών Οργανώσεων, οργανωμένα σύνολα και κάτοικοι επηρεαζόμενων περιοχών θα πραγματοποίησαν συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην κεντρική οδό Αγίας Φυλάξεως και απέκοψαν  συμβολικά την κυκλοφορία, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες και Αρχές, ώστε να πάρουν ουσιαστικά μέτρα επίλυσης του προβλήματος.

Παρευρέθηκαν οι Βουλευτές του ΑΚΕΛ Γιώργος Γεωργίου, Αντρος Καυκαλιά, Κώστας Κώστα. Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Πανικός Λεωνιδίου. Επίσης παραβρέθηκε ο Πανικός Καρκαλης κοινοταρχης Λουβαρα.

Απεύθυναν χαιρετισμό ο Απόστολος Ψαράς εκ μέρους των Λαϊκών Οργανώσεων Αγίας Φυλάς και ο Κώστας Χαραλαμπιδης Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων Αγίας Φυλας

 

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης τονίζουν ότι η υπομονή των κατοίκων έχει εξαντληθεί και προειδοποιούν ότι αν δεν βρουν ανταπόκριση, τότε θα προχωρήσουν με δυναμικότερα μέτρα αντίδρασης.

 

agia fyla 3 agia fyla 2 agia fyla 1 agia fyla 6 agia fyla 5 agia fyla 4