Τέσσερις νεαρές επισκέπτριες συνελήφθηκαν στην Αγία Νάπα να πωλούν παράνομα υποδείξιο του αζώτου, δηλαδή laughing gas.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου, ενώ βρίσκονταν χθες βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα σε περιπολίες στην Αγία Νάπα, εντόπισαν σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις νεαρές επισκέπτριες να πωλούν παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).

Στην πρώτη περίπτωση γύρω στις 11.30 χθες βράδυ εντοπίστηκε 27χρονη να προσεγγίζει τουρίστες με σκοπό να τους πωλήσει laughing gas. Στην κατοχή της εντοπίστηκαν μια φιάλη και 2 άδεια μπαλόνια.

Στη δεύτερη περίπτωση γύρω στις 11.35 τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν 19χρονη να βρίσκεται σε δημόσιο δρόμο και να πωλεί υποξείδιο του αζώτου (laughing gas). Στην κατοχή της εντοπίστηκαν 22 αχρησιμοποίητες, 16 χρησιμοποιημένες αμπούλες, 99 άδεια μπαλόνια καθώς και το χρηματικό ποσό των 59 ευρώ.

Εξάλλου, γύρω στις 1.30 σήμερα τα ξημερώματα σήμερα τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν 19χρονη να βρίσκεται σε δημόσιο δρόμο και να πωλεί υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).

Στην κατοχή της εντοπίστηκαν 5 αχρησιμοποίητες, 63 άδεια μπαλόνια καθώς και το χρηματικό ποσό των 299 ευρώ.

Τέλος, γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν 23χρονη να βρίσκεται σε δημόσιο δρόμο και να πωλεί υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).

Οι τέσσερις γυναίκες συνελήφθηκαν και μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερες για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.