Αγνοείται το οκτάμηνο βρέφος – Ο πατέρας λέει ειναι στην ΑίγυπτοΑγνοείται το οκτάμηνο βρέφος της και ο πατέρας ισχυρίζεται ότι το έδωσε σε μία γυναίκα να το φροντίζει η οποία μένει στην Αίγυπτο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», πρόκειται για Κύπρια μητέρα η οποία παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Αιγύπτιο σύζυγό της και μαζί απέκτησαν στις 30 Ιουλίου το 2019 το πρώτο τους παιδάκι. Οι τρεις τους ταξίδεψαν για την Αίγυπτο, όπου μερικές ημέρες αργότερα, ο πατέρας με βίαιο τρόπο ανάγκασε την μητέρα να μπει στο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην Κύπρο.

Έκτοτε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μητέρα δεν γνωρίζει για το που βρίσκεται το παιδί της το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα από την πρώτη ημέρα που επέστρεψε στην Κύπρο να ζητήσει τη βοήθεια της Δημοκρατίας και της πρεσβείας της Αιγύπτου.

 

Συνελήφθη ο πατέρας και δεν μιλά

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «Π», ο πατέρας στις 20 Νοεμβρίου το 2019 έφθασε στην Κύπρο όπου και συνελήφθη ωστόσο δεν φαίνεται να συνεργάζεται με τις αρχές αφού κρατά το στόμα του κλειστό για το που βρίσκεται το παιδί.

Στην δική του κατάθεση στο δικαστήριο, ο πατέρας ισχυρίζεται ότι η σύζυγος του και μητέρα του παιδιού, δεν ήθελε το παιδί και ότι αυτή εγκατέλειψε το παιδί, πράγμα το οποίο ο δικαστήριο χαρακτήρισε ως κατασκευασμένο, ψεύτικο και κίβδηλο.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το παιδί φροντίζει μία γυναίκα στην Αίγυπτο, με την οποία δεν έχει καμία επικοινωνία λόγω του ότι βρίσκεται στην φυλακή και ότι την τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί της, αυτή του είπε ότι το παιδί ήταν άρρωστο.

 

Θύμα ξυλοδαρμού η μητέρα

Στην δική της κατάθεση, η μητέρα του παιδιού, υποστήριξε ότι ο σύζυγός της την ζήλευε αρρωστημένα με αποτέλεσμα να ασκεί βία εναντίον της και μάλιστα όταν του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος αυτός θύμωσε και την χτύπησε πολύ άσχημα με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο και να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία, την οποία στη συνέχεια απέσυρε.

Δύο μήνες μετά την γέννηση του παιδιού, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο σύζυγος την έπεισε να ταξιδέψουν στην Αίγυπτο για να γνωρίσουν το παιδί οι δικοί του και ότι θα γύριζαν πίσω, πράγμα το οποίο δεν έγινε ακριβώς έτσι, αλλά σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε πιο πάνω.

Όταν η μητέρα έφτασε στην Κύπρο, εξετάστηκε από γιατρό ο οποίος διαπίστωσε αρκετά σημάδια ξυλοδαρμού στο σώμα αλλά και στο πρόσωπό της.