Αγώνας για τα δίκαια των λαών η αποψινή συγκέντρωση

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Μήνυμα συμπαράστασης προς την ελληνικής κυβέρνησης και στον αγώνα της για μια δίκαιη διαπραγμάτευση του μνημονίου ώστε να γίνει σεβαστή η πολιτική βούληση του ελληνικού λαού στέλλει η σημερινή συγκέντρωση που διοργανώνει το Δίκτυο Αλληλεγγύης Ελλήνων Πολιτών.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο συντονιστής της οργάνωσης του Σύριζα στην Κύπρο, που μετέχει στο Δίκτυο, Γιάννης Ξύδης ευχαρίστησε τον κυπριακό λαό, τα κόμματα ΑΚΕΛ, ΕΔΕΚ, Οικολόγους και Συμμαχία Πολιτών καθώς και τις οργανώσεις που μετέχουν στην εκδήλωση.


Ο κ. Ξύδης εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση από τη συμμετοχή στην εκδήλωση του τουρκοκυπριακού κόμματος Νέα Κύπρος, σημειώνοντας ότι αν υπήρχε περισσότερος χρόνος οργάνωσης της συγκέντρωσης θα υπήρχε μεγαλύτερη συμμετοχή από πλευράς τ/κυπρίων.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, υπογράμμισε, δείχνει ότι οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε μεταξύ τους και ότι οι αγώνες για ευημερία αφορούν όλους.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα έξω από το Σπίτι της Ευρώπης στη Λευκωσία, την ώρα που θα συνεδριάζει το Γιούρογκρουπ, ενώ η ίδια εκδήλωση θα επαναληφθεί την ίδια ώρα την ερχόμενη Κυριακή, όταν θα συνεδριάζει και πάλι το Γιούρογκρουπ.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.