Άγρια συμπλοκή στον ποταμό της Γερμασόγειας για οικονομικές διαφορές – Τρεις τραυματισμοί


  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Δυο περιστατικά συμπλοκής μεταξύ προσώπων συριακής καταγωγής σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του ποταμού Γερμασόγειας, με τραυματίες 40χρονο, 23χρονο και 32χρονο.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, γύρω στις 22:45 δυο πρόσωπα μετέβηκαν στην οικία 40χρονου ομοεθνή τους, με τον οποίον είχαν οικονομικές διαφορές και του επιτέθηκαν, τραυματίζοντας τον με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι.

Οι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή, ενώ ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού από συγγενικό του πρόσωπο και αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Κατά η ώρα 23.00, μέλη της οικογένειας του 40χρονου μετέβηκαν σε άλλη περιοχή του ποταμού Γερμασόγειας, όπου εντόπισαν συγγενικά και φιλικά πρόσωπα των δραστών, με τα οποία συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα 23χρονος να τραυματιστεί με σωλήνα στο κεφάλι και 32χρονος να τραυματιστεί με αιχμηρό αντικείμενο στο στήθος.

Οι δυο μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Λεμεσού, όπου ο 23χρονος έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και έλαβε εξιτήριο, ενώ ο 32χρονος νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Τις σκηνές επισκέφθηκαν μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού από διάφορα τμήματα και επιλήφθηκαν των ερευνών και εξετάσεων, ενώ γίνονται προσπάθειες εξακρίβωσης των στοιχείων των δραστών.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.