Αισιόδοξος ο Ν.Χριστοδουλίδης για μεγάλη νίκη στις 5 Φεβρουαρίου, κάλεσε σε μαζική προσέλευση στις κάλπες

Την αισιοδοξία του για μια μεγάλη νίκη στις εκλογές της 5ης Φεβρουαρίου εξέφρασε ο υποψήφιος Πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας σήμερα, Κυριακή σε συγκέντρωση μελών της Ανεξάρτητης Κίνησης Δημοτών Αγλαντζιάς, η οποία εξέφρασε την υποστήριξή της στην υποψηφιότητά του. Κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, λέγοντας ότι η σκληρή δουλειά θα πρέπει να συνεχιστεί με ακόμα πιο αυξημένο ρυθμό μέχρι να κλείσουν τα εκλογικά κέντρα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι ο πραγματικός αγώνας αρχίζει την 1η Μαρτίου με την ανάληψη της εξουσίας, αν ο λαός τον τιμήσει με την ψήφο του, για την υλοποίηση του προγράμματός του και την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και τα οποία, όπως είπε, δεν έχουν κομματικό, ή πολιτικό χρώμα.

«Θα κυβερνήσουμε για το σύνολο του κυπριακού λαού, είτε μας ψήφισαν, είτε όχι» είπε. Επανέλαβε τη δέσμευσή του για σχηματισμό Κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής, προσθέτοντας ότι αυτό είναι που επιζητά η κοινωνία και υπενθύμισε ότι 20 από τις 27 χώρες της ΕΕ έχουν Κυβερνήσεις συνεργασίας, γιατί αυτή ήταν η εντολή των πολιτών.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι θα επενδύσει στη μεσαία τάξη, η οποία αποτελεί τη ραχοκοκκαλιά της κυπριακής οικονομίας και που τα τελευταία χρόνια συρρικνώνεται, αλλά και στη νεολαία, η οποία αντιμετωπίζει ασφυκτικά προβλήματα, μεταξύ των οποίων η στέγαση και η εξεύρεση εργασίας με αξιοπρεπείς μισθούς. Χαιρέτισε δε την παρουσία τόσων νέων και την εμπλοκή τους στην Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών Αγλαντζιάς.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Κίνησης Δημοτών Αγλαντζιάς, Πανίκος Πέτρου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις θέσεις του κ. Χριστοδουλίδη και την πρόθεσή του για σχηματισμό Κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής για τη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, ανεξάρτητα από κομματικές και πολιτικές καταβολές.

Προηγουμένως, ο Νίκος Χριστοδουλίδης παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ και παρέστη στο τρισάγιο που τελέστηκε για τους πεσόντες κατοίκους της Γιαλούσας, η οποία πλήρωσε βαρύ φόρο αίματος κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.