ΑΚΕΛ – Αδυσώπητο ερώτημα για Αναστασιάδη: Γιατί δεν αμφισβήτησε την έκθεση του ΟΗΕ το 2017;

Γιατί τόσα χρόνια δεν προέβη στην παραμικρή ενέργεια για να αμφισβητήσει την Έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κραν Μοντανά η οποία αποενοχοποιεί την κατοχική δύναμη και επιμερίζει την ευθύνη στις δύο κοινότητες για το ναυάγιο διερωτάται ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ , Γιώργος Κουκουμας.

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου ΑΚΕΛ Γιώργου Κουκουμά:

Υπάρχει, ανάμεσα σε άλλα, ένα κρίσιμο -και αδυσώπητο για τον κ. Αναστασιάδη- ερώτημα γύρω από τη συζήτηση για τη Διάσκεψη του Κραν Μοντανά:

Γιατί τόσα χρόνια δεν προέβη στην παραμικρή ενέργεια για να αμφισβητήσει την Έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κραν Μοντανά η οποία αποενοχοποιεί την κατοχική δύναμη και επιμερίζει την ευθύνη στις δύο κοινότητες για το ναυάγιο; Γιατί η κυβέρνηση δεν προέβη σε κανένα διάβημα για να θέσει στο διεθνή οργανισμό το αφήγημα που λέει στην Κύπρο για το Κραν Μοντανά;

Βέβαια, ο κ. Αναστασιάδης και η κυβέρνηση του, αντί να αναλώνονται σε μάταιες απόπειρες αυτοδικαίωσης, θα ήταν πιο χρήσιμο να επικεντρωθούν στη σημερινή κατάσταση του Κυπριακού που βρίσκεται στο πιο δύσκολο και επικίνδυνο σημείο από το 1974.

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.