ΑΚΕΛ για Πύλη Εμβολιασμών: Άμεση αποπαγοποίηση σε όσους δεν εγγράφηκαν

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης, τονίζει με ανακοίνωση του την ανάγκη για άμεση αποπαγοποίηση της δυνατότητας εμβολιασμού σε όσους δεν εγγράφηκαν όταν άνοιξε η ηλεκτρονική πύλη για αυτούς.

Ο κ. Λουκαΐδης υπογραμμίζει: «Τα συναισθήματα αναστάτωσης και θυμού που προκάλεσε η παγοποίηση της δυνατότητας εμβολιασμού σε όσους δεν αξιοποίησαν την ευκαιρία που είχαν όταν άνοιξε η ηλεκτρονική πύλη για αυτούς, είναι πιστεύουμε απόλυτα δικαιολογημένα. Όποια και αν είναι η αιτία για αυτή την απόφαση, το Υπ. Υγείας οφείλει να ξαναδώσει αμέσως τη δυνατότητα εμβολιασμού στους επηρεαζόμενους».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ προσθέτει:

«Οι μικρές ποσότητες διαθέσιμων εμβολίων λόγω των κακών χειρισμών σε ευρωπαϊκό αλλά και εθνικό επίπεδο, σε συνάρτηση με την ανησυχία που δυστυχώς προκλήθηκε με τα εμβόλια της Άστρα-Ζένεκα που αποτελούν το 50% των εμβολίων που προαγοράσαμε ως Κύπρος, συνιστούν από μόνα τους υπεραρκετά προβλήματα και δεν χρειάζεται η κυβέρνηση να προσθέτει και άλλα.

Δεδομένου του γεγονότος ότι ο εμβολιασμός παραμένει ο μόνος τρόπος ουσιαστικής αντιμετώπισης της πανδημίας και των επιπτώσεων της στη δημόσια υγεία, στην οικονομία και στην κοινωνία ευρύτερα, για μια ακόμη φορά, ως ΑΚΕΛ καλούμε τους συμπατριώτες μας να προχωρήσουν σε εμβολιασμό, όπως άλλωστε και οι ειδικοί συστήνουν».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.