ΑΚΕΛ: Αποκλειστικά στον Α.Αδάμου η απόφαση για αποδοχή ή απόρριψη της πρότασης για υπουργοποίηση»

Ανακοίνωση σχετικά με τον κυβερνητικό ανασχηματισμό εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (23/06) το ΑΚΕΛ, υπογραμμίζοντας πως η απόφαση για αποδοχή ή απόρριψη της πρότασης για υπουργοποίηση του Αδάμου Αδάμου, άνηκε αποκλειστικά στον ίδιο.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ο κ. Αναστασιάδης επιβεβαίωσε χθες ότι ο ανασχηματισμός έγινε για να υπηρετηθεί το Πρόγραμμα και την εικόνα του.

Ενώ ισχυριζόταν ότι αναζητούσε συνεργασίες και συναινέσεις, στην πράξη αναζητούσε συνεργούς στις πολιτικές του, στο ήθος και το ύφος της διακυβέρνησής του. Οι δε επιλογές του κ. Αναστασιάδη εγείρουν ερωτηματικά.

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος απασχόλησε επανειλημμένα για τις ακραίες θέσεις του στο μεταναστευτικό, σε σημείο που ακόμα και το κόμμα του επιχειρεί να αποστασιοποιηθεί από αυτές. Ο δε διορισμός του τέως διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου στο Υπουργείο Εξωτερικών χρήζει απαντήσεων για τη νομιμότητα και τη σκοπιμότητά του.

Όσον αφορά την επίθεση του κ. Αναστασιάδη στο ΑΚΕΛ για το θέμα της υπουργοποίησης του Αδάμου Αδάμου, υπογραμμίζουμε ότι η απόφαση για αποδοχή ή απόρριψης της πρότασης άνηκε αποκλειστικά στον ίδιο τον Αδάμο Αδάμου.

Αυτό που υπέδειξε το ΑΚΕΛ είναι την αντίφαση που θα υπήρχε στην συμμετοχή ενός καταξιωμένου πολιτικού που υπηρέτησε για χρόνια από τα έδρανα της Αριστεράς σε μια κυβέρνηση του Συναγερμού, λέγοντας ότι τελικά όλους μάς κρίνει ο λαός.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.