ΑΚΕΛ: Μετά από δέκα χρόνια και 50 μέρες πριν τις εκλογές, ο Αβέρωφ Νεοφύτου θυμήθηκε τους χαμηλοσυνταξιούχους

Μετά από δέκα χρόνια ο Αβέρωφ Νεοφύτου θυμήθηκε τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους κουρεμένους αναφέρει σε δήλωση του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς, υπογραμμίζοντας πως ο Συναγερμός σκαρφίζεται κάθε μέρα και κάτι προκειμένου να γαντζωθεί στην εξουσία.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

–        Μα είναι ο ίδιος ο Συναγερμός που επέβαλε την άδικη πρόνοια που στερεί τη μικρή σύνταξη από όσους χαμηλοσυνταξιούχους έχουν καταθέσεις πάνω από 100 χιλιάδες. Δέκα χρόνια έκλειναν τα αυτιά στις απεγνωσμένες εκκλήσεις χιλιάδων χαμηλοσυνταξιούχων και τώρα 50 μέρες πριν τις εκλογές ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανακάλυψε ότι μπορεί να διορθωθεί αυτή η αδικία διότι τελικά δεν επηρεάζει τα δημόσια οικονομικά. Αν δεν επρόκειτο για τόσο κυνικό εμπαιγμό σε βάρος κόσμου που υποφέρει, θα ήταν απλά άλλη μια γραφική παράσταση του Αβέρωφ Νεοφύτου.

–        Όσο δε για τους κουρεμένους και τους κατόχους αξιογράφων, η κυβέρνηση Συναγερμού –η κυβέρνηση Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκου Χριστοδουλίδη δηλαδή- ας απαντήσει πρώτα τι χειροπιαστό έκανε εδώ και δέκα χρόνια. Μετά ας σερβίρουν τις νέες τους «δεσμεύσεις».

Ο Συναγερμός, για ακόμα μια φορά, δοκιμάζει τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια των πολιτών. Δοκιμάζει αν μπορεί να ξαναξεγελάσει την κοινωνία, είτε με τα προεκλογικά κόλπα του Αβέρωφ Νεοφύτου είτε με το επικοινωνιακό περιτύλιγμα του Νίκου Χριστοδουλίδη.  Η κρίση του λαού θα καθορίσει αν θα συνεχιστεί ο εμπαιγμός ή αν θα γίνει μια νέα αρχή στη διακυβέρνηση του τόπου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.