ΑΚΕΛ Διεθνή Ημέρα Νεολαίας: «Δίπλα στους νέους ανθρώπους για την αλλαγή που τόσο αξίζουν»

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Το ΑΚΕΛ πάντοτε θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την προοδευτική αλλαγή που χρειάζεται και αξίζει η νέα γενιά, αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος με αφορμή τη σημερινή Διεθνή Ημέρα Νεολαίας.

«Το ΑΚΕΛ στέκεται δίπλα και αγωνίζεται μαζί με τους νέους και τις νέες του τόπου, Ελληνοκύπριους, Τουρκοκύπριους, Μαρωνίτες, Αρμένιους και Λατίνους, όλους τους νέους που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο.

Αγωνίζεται μαζί με τους νέους εργαζόμενους και τους άνεργους, τη νέα γενιά της επιστήμης, των τεχνών και του αθλητισμού, τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, τον μαθητόκοσμο, τους νέους που δραστηριοποιούνται στα κινήματα για την οικολογία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την κοινωνική αλληλεγγύη», αναφέρει το ΑΚΕΛ για την Ημέρα Νεολαίας, τονίζοντας πως, παρά την απαξίωση και το συντηρητισμό που διευρύνεται στην κυπριακή κοινωνία, η νέα γενιά του τόπου συνεχίζει να εμφορείται από τα χαρακτηριστικά της αμφισβήτησης και του ριζοσπαστισμού, τις αξίες της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας, της δράσης και της τάσης προς το νέο και το ποιοτικά διαφορετικό. Ωστόσο, προστίθεται, η σημερινή νέα γενιά, καλείται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που διόγκωσε δραματικά η κρίση και η δεκαετής συναγερμική διακυβέρνηση.

«Τους χαμηλούς μισθούς, την εργασιακά ανασφάλεια, το στεγαστικό πρόβλημα που πλήττει τους φοιτητές και τα νέα ζευγάρια. Την αναξιοκρατία και τη σήψη που δηλητηριάζει τα πάντα».

Το ΑΚΕΛ, υπογραμμίζεται καταληκτικά, με συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις εντός Βουλής, με κινηματική δράση, με κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, συνεχίζει να συναντάται με τις ανησυχίες, τις προσδοκίες και τα αιτήματα των νέων ανθρώπων.

«Με αποφασιστικότητα και δράση εργάζεται σήμερα για να επιτευχθεί τον ερχόμενο Φλεβάρη η μεγάλη προοδευτική αλλαγή στη διακυβέρνηση του τόπου ώστε να σημάνει μια νέα αρχή για τον τόπο, που τόσο έχει ανάγκη και αξίζει η νέα γενιά».

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.