ΑΚΕΛ για Χ. Γεωργιάδη: «Συνειδητά δεν αποκλείει διχοτομικές λύσεις»

Για ένα «νέο ρεαλισμό» αναφέρθηκε εκ νέου ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Χάρης Γεωργιάδης, με συνεχιζόμενες παρεμβάσεις του, με το Προεδρικό και τον Δημοκρατικό Συναγερμό, να καλούνται να τοποθετηθούν.

«Ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ με συνεχιζόμενες παρεμβάσεις του διατυπώνει απόψεις για ένα «νέο ρεαλισμό» στο Κυπριακό, με τον οποίο συνειδητά δεν αποκλείει διχοτομικές λύσεις» υπογραμμίζει ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ.

Σε γραπτή δήλωση του Στέφανου Στεφάνου, το ΑΚΕΛ, καλεί Προεδρικό και ΔΗΣΥ, να τοποθετηθούν αν συμμερίζονται τις απόψεις του κ. Γεωργιάδη, οι οποίες είναι διχοτομικές.

Αυτούσια η τοποθέτηση του κ. Στεφάνου για το «νέο ρεαλισμό» του πρώην Υπουργού Οικονομικών της Κυβέρνησης ΔΗΣΥ:

Την ώρα που πληθαίνουν οι αποκαλύψεις ότι ο κ. Αναστασιάδης συζητούσε πίσω από τις πλάτες του λαού τη λύση δύο κρατών στο Κυπριακό, ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ με συνεχιζόμενες παρεμβάσεις του διατυπώνει απόψεις για ένα «νέο ρεαλισμό» στο Κυπριακό, με τον οποίο συνειδητά δεν αποκλείει διχοτομικές λύσεις.

Ο κ. Γεωργιάδης μπορεί να εκφράζει όποιες απόψεις θέλει, ακόμα και να υποστηρίζει τη διχοτόμηση. Επειδή όμως είναι ο δεύτερος τη τάξει στην ηγεσία του ΔΗΣΥ και μέχρι πρότινος βασικό στέλεχος της κυβέρνησης Αναστασιάδη, ο Δημοκρατικός Συναγερμός και το Προεδρικό οφείλουν να τοποθετηθούν αν συμμερίζονται τις απόψεις του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας δεν συμβιβάζεται με τη διχοτόμηση της Κύπρου και την οριστική παράδοση της μισής μας πατρίδας στην κατοχική δύναμη.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy