ΑΚΕΛ για καθυστέρηση β΄ φάσης ανάπτυξης ΤΕΠΑΚ: Αποκλειστικές οι ευθύνες της Κυβέρνησης

«Η παρατεταμένη καθυστέρηση  από πλευράς Κυβέρνησης στην εφαρμογή του Β’ Πόλου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου – ΤΕΠΑΚ, δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στην όλη ομαλή λειτουργία του», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΑΚΕΛ Λεμεσού.

Αναλυτικά:


«Δυστυχώς με αποκλειστικές ευθύνες της Κυβέρνησης δεν εξασφαλίστηκε η αναγκαία γη για άμεση κατασκευή των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων στο χώρο του παλαιού Νοσοκομείου, της Αστυνομίας και της Α’ Τεχνικής Σχολής.

Το ΑΚΕΛ ενώνει την φωνή του με την Κοινή Ομάδα Δράσης και ζητά ανάληψη ευθύνης από την Κυβέρνηση και άμεση προώθηση των αρχικών σχεδιασμών.

Η περαιτέρω καθυστέρηση στην υλοποίηση της Β’ φάσης ανάπτυξης του ΤΕΠΑΚ, δημιουργεί σοβαρές αρνητικές παρενέργειες στη φυσιολογική και κανονική λειτουργία του ΤΕΠΑΚ.


Στην ουσία με τις καθυστερήσεις κόβουν τα φτερά του Πανεπιστημίου και δεν επιτρέπουν την φυσιολογική ανάπτυξη και την προοπτική του.  Φαίνεται να υπάρχει αθέτηση υποσχέσεων, που κρύβουν συμφέροντα και σκοπιμότητες.

Για το σκοπό αυτό προτείνουμε τη δημιουργία κοινού μετώπου και πλήρη κινητοποίηση όλων των φορέων της πόλης για υλοποίηση των σχεδιασμών ανάπτυξης του ΤΕΠΑΚ».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.