ΑΚΕΛ για Pandora Papers και Νίκο Αναστασιάδη : Δεν πέφτουμε πλέον από τα σύννεφα

Φτάσαμε σε σημείο να μην πέφτει κάποιος από τα σύννεφα όταν ακούει ότι το πρώην δικηγορικό γραφείου του Προέδρου Αναστασιάδη εμπλέκεται σε διάφορες υποθέσεις που έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα, δήλωσε στην Πρωινή Έκδοση του Άστρα ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Κουκουμάς.

Σχολιάζοντας τη διασύνδεση του πρώην δικηγορικού γραφείου του Προέδρου Αναστασιάδη σε υποθέσεις φοροδιαφυγής και ψευδή δήλωση για την ιδιοκτησία τεσσάρων ρωσικών εταιριών, όπως διατυπώθηκαν στα Pandora Papers, ο κ. Κουκουμάς εξέφρασε λύπη, γιατί κάθε φορά που βγαίνουν στην επιφάνεια τέτοια σκάνδαλα η Κύπρος εξευτελίζεται και διασύρεται από ενέργειες που έχουν σχέση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Διασυνδέουν το πρώην δικηγορικό του γραφείο.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΕΔΕΚ Κωστής Ευσταθίου είπε ότι υπάρχει ένα πρωτείο για την Κύπρο, όποτε γίνεται αναφορά σε τέτοια θέματα, να συνδέεται και το όνομα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το μοναδικό μας πλεονέκτημα που απέμεινε, σημείωσε, είναι η Κυπριακή Δημοκρατία την οποία αντί να προσπαθούμε να τη διαφυλάξουμε τη διασύρουμε.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.