ΑΚΕΛ για θετικά αποτελέσματα CYTA: Τυχόν τρίτη θητεία του Συναγερμού θα σημάνει το ξεπούλημα


  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


«Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η CYTA αποδεικνύουν τις τεράστιες δυνατότητες που έχουν οι ημικρατικοί οργανισμοί ως πυλώνες ανάπτυξης της χώρας μας», τονίζει σε σχετική ανακοίνωση το ΑΚΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Cyta: 851 εκατ. ευρώ μέρισμα στο κράτος τα τελευταία 20 χρόνια

Σημειώνεται επίσης ότι «τα προηγούμενα χρόνια εμποδίσαμε την ιδιωτικοποίησή της από την κυβέρνηση Συναγερμού και για αυτό σήμερα η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου είναι ένας οργανισμός που ανήκει στον κυπριακό λαό και παράγει κέρδη για την κοινωνία μας και όχι για την τσέπη ενός μεγαλοεπιχειρηματία».

«Ένας οργανισμός που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του συνόλου των καταναλωτών και επενδύει στην τεχνολογική και ψηφιακή μετάβαση της χώρας μας και όχι στα κέρδη ντόπιων ή ξένων ιδιωτικών συμφερόντων. Αυτή είναι η μεγαλύτερη από όλες τις επιτυχίες της Αρχής Τηλεπικοινωνιών», προστίθεται.

Τονίζεται επίσης ότι «κάθε Κύπριος και Κύπρια μπορεί να αναλογιστεί τι θα σήμαινε αν ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Συναγερμός κατάφερναν να παραδώσουν τη Cyta σε ιδιωτικά χέρια. Και ταυτόχρονα, όλοι αντιλαμβανόμαστε, ότι τυχόν τρίτη θητεία του Συναγερμού θα σημάνει το ξεπούλημα και της CYTA και όλων των ημικρατικών που δεν πρόλαβαν να ξεπουλήσουν ακόμα».

«Το ΑΚΕΛ υπερασπίζεται διαχρονικά τον δημόσιο χαρακτήρα της Αρχής Τηλεπικοινωνιών και σε αυτή τη βάση στηρίζει και την προσπάθεια εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου της», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.