ΑΚΕΛ: Η αμερικανική κυβέρνηση κινεί διαδικασίες εναντίον Τζο Λόου για δήμευση της περιουσίας τουΤο ΑΚΕΛ επανήλθε σήμερα στον περιβόητο κύριο Τζο Λοου, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Χρίστος Χριστοφίδης.

Όπως ανέφερε ο κύριος Χριστοφίδης ο «συμπατριώτης» κύριος Λοου και Κύπριος πολίτης με απόφαση της κυβέρνησης Αναστασιάδη – Συναγερμού απασχολεί και πάλι τα διεθνή ΜΜΕ αφού η αμερικανική κυβέρνηση κινεί διαδικασίες εναντίον του για δήμευση της περιουσίας του.

Πρόσθεσε ότι στην Κύπρο ακόμα περιμένουμε να ξεκαθαρίσει η απόφαση του Υπουργικού για έρευνα σε βάθος αυτών των περιπτώσεων και αφαίρεση υπηκοοτήτων από πρόσωπα τα οποία ποτέ δεν έπρεπε να πάρουν κυπριακό διαβατήριο.

Ο επαρχιακός γραμματέας του ΑΚΕΛ Λευκωσίας-Κερύνειας σημείωσε επίσης ότι όλη αυτή η ιστορία αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το «πλιάτσικο» και τη διαφθορά που υπήρξε επί διακυβέρνησης Αναστασιάδη – Συναγερμού γύρω από αυτά τα ζητήματα.

Ο κύριος Χριστοφίδης είπε ότι χρειάζεται επιτέλους μία συνολική διόρθωση και διευθέτηση του συγκεκριμένου ζητήματος για να καθαρίσει οριστικά το όνομα της Κύπρου και να προχωρήσει η οικοδομική βιομηχανία χωρίς τα βαρίδια των απαράδεκτων χειρισμών της κυβέρνησης Αναστασιάδη – Συναγερμού.

Πηγή: Άστρα/Διάλογος