ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση κλείνει το Νοσοκομείο Αμμοχώστου χωρίς σχεδιασμό για τον covid

Έλα στο Google News

Όλοι γνωρίζουν ότι το Νοσοκομείο Αμμοχώστου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες έχει αυξημένες ανάγκες και δεν έχoυν ληφθεί ικανοποιητικές πρόνοιες για εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής, των τουριστών και των ασθενών με COVID, αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ.

 

Η ανακοίνωση:

Ως ΑΚΕΛ για πολλοστή φορά, καλέσαμε την κυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ, παρατηρώντας την αυξητική τάση των κρουσμάτων covid, να προχωρήσει με ολοκληρωμένο σχεδιασμό αντιμετώπισης της πανδημίας, στελεχώνοντας όλα τα νοσηλευτήρια του κράτους, και ιδιαίτερα το νοσοκομείο Αμμοχώστου. Αντί αυτού, κλείνουν τους θαλάμους τον ένα μετά τον άλλο

Όλοι γνωρίζουν ότι το Νοσοκομείο Αμμοχώστου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες έχει αυξημένες ανάγκες και δεν έχoυν ληφθεί ικανοποιητικές πρόνοιες για εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής, των τουριστών και των ασθενών με COVID.

Με τα λύπης μας παρατηρούμε ότι, Κυβέρνηση και το ΔΣ του ΟΚΥΠΥ, υποχρεώθηκαν σε άτακτη υποχώρηση αποδεικνύοντας περίτρανα την αδράνεια και μη ετοιμότητα τους να αντιμετωπίσουν το 4ου κύμα της πανδημίας. Είναι ηλίου φανερότερο ότι η κυβέρνηση δεν είχε και δεν έχει κανένα σχέδιο δράσης έτσι ώστε να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο αύξησης των κρουσμάτων.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαστε ήδη στο 4ο κύμα πανδημίας και η κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη όφειλε να έχει προετοιμάσει τα δημόσια νοσηλευτήρια.

Δυστυχώς οι κάτοικοι της Ελεύθερης Περιοχής Αμμοχώστου θεωρούνται από την κυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ δεύτερης κατηγορίας πολίτες.

Ως ΑΚΕΛ Αμμοχώστου, έχουμε ήδη αποταθεί στον νέο Υπουργό Υγείας ζητώντας άμεσα να διευθετηθεί συνάντηση μαζί του, με στόχο να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση της πολύ κρίσιμης κατάστασης που αντιμετωπίζει το Γ.Ν. Αμμοχώστου.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.