ΑΚΕΛ: Κάλεσμα για συμμετοχή στη διαμαρτυρία για υποστελέχωση του νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς

Κάλεσμα για συμμετοχή στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς, απευθύνει το ΑΚΕΛ.

Αναλυτικά:

«Το ΑΚΕΛ Πάφου, καλεί τους κατοίκους της περιοχής του Διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχούς να συμμετέχουν μαζικά στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς για την υποστελέχωση του Νοσοκομείου και του Αστυνομικού Σταθμού αύριο Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:00 π.μ, έξω από το Δημαρχείο Πόλεως Χρυσοχούς

Ως ΑΚΕΛ, εκφράσαμε επανειλημμένες φορές την έντονη διαφωνία μας και δυσαρέσκεια μας σε σχέση με τις αποφάσεις του ΟΚΥπΥ και του Υπουργείου Υγείας, για «προσωρινό» κλείσιμο των παθολογικών θαλάμων στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχόους με πρόσχημα την υποστήριξη του θαλάμου COVID που λειτουργεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Μάλιστα προχωρήσαμε και στην διοργάνωση κινητοποίησης τον περασμένο Απρίλιο καταγγέλλοντας το μεθοδευμένο κλείσιμο του Νοσοκομείου.

Στη δική μας αντίληψη είναι αδιανόητο να υπάρχουν σε μια κατά τα άλλα Ευρωπαϊκή χώρα, νοσοκομεία χωρίς χημείο, ακτινοδιαγνωστικό κέντρο κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες όπως επίσης συνεχή και απρόσκοπτη κάλυψη ασθενοφόρου.

Συνεπώς επιτακτικά απαιτούμε την ενίσχυση του Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς, με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όπως επίσης και με  άλλο παραϊατρικό προσωπικό αλλά και ενίσχυση των πληρωμάτων των ασθενοφόρων έτσι ώστε να υπάρχει συνεχής κάλυψη.

Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα πιέζουμε μέχρι την οριστική υλοποίηση τους, πρέπει επιτέλους οι αρμόδιοι να ασχοληθούν με τη Δημόσια Υγεία και να σταματήσουν να σφυρίζουν αδιάφορα».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.