ΑΚΕΛ: Κομμάτι του δημοσίου πλούτου η Cyta

????????????????????????????????????

 

Στα πλαίσια της διαρκούς επαφής του ΑΚΕΛ με φορείς του δημοσίου και ημιδημόσιου τομέα, αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ με επικεφαλής τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Γιώργο Λουκαΐδη, συναντήθηκε χθες με εργαζομένους στη CYTA.

Εκ μέρους του ΑΚΕΛ υπογραμμίστηκε η θέση του κόμματος ότι ιδιαίτερα οι κερδοφόροι ημικρατικοί οργανισμοί αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του δημοσίου πλούτου και γι’ αυτόν το λόγο ανέκαθεν βρισκόταν απέναντι σε όποια πρόθεση ή προσπάθεια για ξεπούλημά τους. Δηλώθηκε εκ νέου η στήριξη του ΑΚΕΛ στους εργαζομένους των ημικρατικών οργανισμών και υπογραμμίστηκαν τα πολλαπλά οφέλη που αυτοί επιφέρουν στην κοινωνία και την οικονομία του τόπου.

Επίσης, αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ αποτελούμενη από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ, Γιώργο Λουκαΐδη και τον βουλευτή Χρίστο Χριστόφια επισκέφθηκε τα γραφεία του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη διεύθυνση του Υπουργείου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η αξιολόγηση των μαθητών με την εφαρμογή των εξετάσεων τετραμήνων, όπου εκφράστηκε η πάγια θέση του κόμματος ότι, δυστυχώς, αποτελούν έναν αποτυχημένο θεσμό με αρνητικές συνέπειες σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Παράλληλα, τονίστηκε η ανάγκη για ένα σύστημα αξιολόγησης, το οποίο να προάγει τη διαμορφωτική και όχι την ανταγωνιστική αξιολόγηση. Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία του κόμματος είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και να συνομιλήσει με τους εργαζομένους στο Υπουργείο Παιδείας.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.