ΑΚΕΛ Λάρνακας για Βασιλικό: Εθισμένη στις επικοινωνιακές φιέστες η κυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ

«Η κυβέρνηση Αναστασιάδη – Δημοκρατικού Συναγερμού, εθισμένη στις επικοινωνιακές φιέστες και στο αφειδώλευτο μοίρασμα υποσχέσεων και δεσμεύσεων, την προηγούμενη Δευτέρα έδωσε ακόμα μια παράσταση για τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια της περιοχής Βασιλικού», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΑΚΕΛ Λάρνακας.


Αναλυτικά:

«Μετά από την φωτιά που ξέσπασε στο τσιμεντοποιίο Βασιλικού, με τυμπανοκρουσίες ο ΠτΔ δεσμεύτηκε τον Ιανουάριο του 2022, ότι η κυβέρνηση του θα προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση μέτρων για την ασφάλεια του ενεργειακού κέντρου, μέτρα τα οποία δεσμεύτηκε το 2017 ότι θα υλοποιήσει αρχές του 2018.

Καλούμε την κυβέρνηση να προχωρήσει επιτέλους στην υλοποίηση των νέων χρονοδιαγραμμάτων  για τη λειτουργία του Πυροσβεστικού Σταθμού στο Βασιλικό, στην ολοκλήρωση του οδικού δικτύου και την τοποθέτηση περίφραξης (σχέδιο φυσικής ασφάλειας) που αποτελούν σημαντικά έργα για την ασφάλεια της περιοχής.


Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να δημιουργήσει δομές για συνεχή και επαρκή έλεγχο για την ασφάλεια της λειτουργίας των εγκαταστάσεων και μονάδων του Βασιλικού, κάτι το οποίο το ΑΚΕΛ έχει ζητήσει επανειλημμένα.

Τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι η ασφάλεια και η υγεία των πολιτών, αποτελεί προτεραιότητα και τίθεται πάνω από οτιδήποτε άλλο».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.