ΑΚΕΛ Λάρνακας: Συνάντηση με τον Έπαρχο – Επιδόθηκε υπόμνημα

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 23 Ιουνίου, 2022 συνάντηση αντιπροσωπείας της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Λάρνακας με επικεφαλής την Επαρχιακή Γραμματέα Χρυστάλλα Αντωνίου με τον Έπαρχο Λάρνακας Οδυσσέα Χατζηστεφάνου στην Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.


Αναλυτικά:

«Στη συνάντηση επιδόθηκε και συζητήθηκε το υπόμνημα που έγκρινε η 27ή Επαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας προς τον Δήμαρχο και Έπαρχο Λάρνακας και έγινε μία πλούσια και εποικοδομητική συζήτηση για να προβλήματα που αντιμετωπίζει η επαρχία της Λάρνακας.

Στην συνάντηση έγινε συζήτηση για το στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετά νέα ζευγάρια και οι εκτοπισθέντες που φιλοξενούνται στην επαρχία μας, τα αντιδιαβρωτικά – αντιπλημμυρικά έργα στην Ορεινή Λάρνακας που έγιναν και χρήζουν να γίνουν λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς του περασμένου Ιούνη και για τα αντιπλημμυρικά έργα στη περιοχή της Βεργίνας.


Συζητήθηκαν επίσης τα προβλήματα που προκύπτουν στην περιοχή Βασιλικού για το περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων  από τη λειτουργία του ενεργειακού κέντρου και από την ανάπτυξη βαριάς βιομηχανίας στη περιοχή.

Σε σχέση με το οδικό δίκτυο και τα διάφορα ζητήματα που αναδεικνύονται στο υπόμνημα, δόθηκε έμφαση στην κυκλοφοριακή συμφόρηση του δρόμου που συνδέει την Δρομολαξιά και το Μενεού με τα Περβόλια και το Κίτι. Ο Έπαρχος Λάρνακας διαβεβαίωσε ότι θα ενεργήσει προς την κατεύθυνση του φορέα κυκλοφοριακών μελετών για επίλυση του προβλήματος.

Η αντιπροσωπεία έκφρασε την ετοιμότητα από μέρους του ΑΚΕΛ να συνεχίσει την συμβολή και την στήριξη του στα ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη της επαρχίας Λάρνακας και στη ποιότητα ζωής των κατοίκων της.


Το υπόμνημα κοινοποιήθηκε στους αρμόδιους Υπουργούς.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν τα μέλη της Επαρχιακής Γραμματείας, Χρυστάλλα Αντωνίου – Επαρχιακή Γραμματέας, Χρίστος Κκονές – Οργανωτικός Γραμματέας, Ανδρέας Πασιουρτίδης – Βουλευτής ΑΚΕΛ, Άθως Καζαντζής – Επικεφαλής Γραφείου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Γιώργος Ιουλιανός – Επαρχιακός Γραμματέας Τ.Σ. ΠΕΟ Λάρνακας και ο Ρένος Γεωργίου – Συντονιστής Υπαίθρου».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.