ΑΚΕΛ Λεµεσού: Συνεχίζουµε να γράφουµε ιστορία

Του Γιώργου Τ. Γεωργίου*

 

ΑΚΕΛ δυνατό, η Ελπίδα είναι εδώ! «Κοντεύουµε έναν αιώνα αγώνων και θυσιών». Ερχόµαστε από πολύ µακριά και θα πάµε µακρύτερα!


Εκδήλωση τιµής στους βετεράνους µας, τιµή στους λαϊκούς αγωνιστές µας που έδωσαν το είναι τους για να κτίσουν ένα ισχυρό οικοδόµηµα, το Κόµµα των Εργαζοµένων της Κύπρου, το ΚΚΚ – ΑΚΕΛ.

Βαδίζουµε µε σταθερά βήµατα στα 96 χρόνια ζωής και δράσης του ΑΚΕΛ µε ακλόνητη την πίστη και τη σιγουριά ότι η εργατική τάξη, οι εργαζόµενοι του τόπου µας θα βγουν νικητές στην αναµέτρηση µε τους εκµεταλλευτές και τους δυνάστες γιατί αυτό επιτάσσει η ιστορική εξέλιξη, γιατί αυτό επιβάλλει η απαίτηση για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών, γιατί υπάρχει η ιστορική εµπειρία που ο εργαζόµενος άνθρωπος έγινε ιδιοκτήτης του µόχθου και του ιδρώτα του.

Το στοίχηµα για έναν καλύτερο κόσµο, για έναν κόσµο της κοινωνικής δικαιοσύνης παραµένει ανοιχτό! ∆εν µπορούµε και δεν είναι δυνατό να αποδεχτούµε το τέλος των ιδεολογιών, δεν µπορούµε να δικαιώσουµε τον καπιταλισµό που είναι η πηγή των δεινών της ανθρωπότητας, της εκµετάλλευσης και εξαθλίωσης των λαών! ∆εν µπορούµε να δικαιώσουµε τον ιµπεριαλισµό που σπέρνει τη ζούγκλα, το θάνατο και τη βαρβαρότητα στην περιοχή µας και σ’ όλο τον κόσµο! Ο αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη, για το σοσιαλισµό αποτελεί νοµοτελειακή πορεία των ανθρώπινων κοινωνιών.


Η ιστορία µπορεί να µας ξεγελά κάποτε, να παρουσιάζει τα ζιγκ-ζαγκ της! Ουδέποτε εξάλλου είπαµε ότι ο δρόµος για τον ανθρώπινο και δηµοκρατικό σοσιαλισµό θα είναι στρωµένος µε ροδοπέταλα!

Απευθυνόµαστε σ’ όλους τους Λεµεσιανούς εργαζοµένους, αυτόχθονες και πρόσφυγες, τους δηµοκράτες και προοδευτικούς ανθρώπους και τους καλούµε να συστρατευτούν µαζί µας για απελευθέρωση της πατρίδας µας, για λύση και επανένωση, τους καλούµε να συνταχθούν µαζί µας για να υπερασπιστούµε το λαό µας από την επίθεση που δέχεται από τους σηµερινούς κρατούντες!

Ένας είναι ο στόχος τους, η πλήρης εξαθλίωση και φτωχοποίηση του λαού µας! Κι ένα τους λέµε, θα µας βρουν µπροστά τους!


Τιµήσαµε όλους και όλες που κράτησαν ψηλά τη σηµαία του κόµµατος σε δύσκολες συνθήκες! Τους αλύγιστους της ταξικής πάλης, τους τιµηµένους λαϊκούς µας ήρωες!

Συνεχίζουµε κάτω από την ίδια σηµαία µε µεγαλύτερο ακόµα πείσµα, ακλόνητη πίστη και αισιοδοξία.

Τον Φεβρουάριο του 2023, έχουµε εκλογές για την προεδρία της ∆ηµοκρατίας. Με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη µπορούµε να δικαιώσουµε τα όνειρα και τις προσδοκίες µας. Είναι Άξιος και µπορούµε να τον εκλέξουµε στην προεδρία της ∆ηµοκρατίας! Στη Λεµεσό µπορούµε να κάνουµε τη διαφορά! Μπορούµε για µια µεγαλειώδη ΝΙΚΗ! Μπορούµε στη Λεµεσό να είµαστε πρώτοι!


96 χρόνια γράφουµε ιστορία! Συνεχίζουµε να γράφουµε ιστορία! Οι ρίζες µας φτάνουν τόσο µακριά όσο και οι ελπίδες µας!

*Μέλος Πολιτικού Γραφείου ΑΚΕΛ

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.