ΑΚΕΛ Λευκωσίας – Κερύνειας για περιοχή Τηλλυρίας: Καταγγέλλει τη νέα προκλητική ενέργεια των κατοχικών αρχών

Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λευκωσίας – Κερύνειας καταγγέλλει με τον πιο έντονο τρόπο τη νέα προκλητική ενέργεια των κατοχικών αρχών να ζητούν μοριακό τεστ (PCR) κορωνοϊού κάθε 24 ώρες για διελεύσεις από τα οδοφράγματα.

Με ανακοίνωση της η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λευκωσίας – Κερύνειας εκφράζει για ακόμη μία φορά τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στους κατοίκους της Τηλλυρίας και σε όλους όσοι επηρεάζονται από αυτή την ενέργεια των κατοχικών αρχών, καλώντας παράλληλα τη Κυβέρνηση να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα που θα απεγκλωβίζουν τους κατοίκους της Τηλλυρίας και να διασφαλίσει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα προκληθούν προβλήματα σε ζητήματα ασφάλειας και υγείας των κατοίκων.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λευκωσίας – Κερύνειας καταγγέλλει με τον πιο έντονο τρόπο τη νέα προκλητική ενέργεια των κατοχικών αρχών να ζητούν μοριακό τεστ (PCR) κορωνοϊού κάθε 24 ώρες για διελεύσεις από τα οδοφράγματα. Αυτό το μέτρο στην ουσία καθιστά αδύνατη τη διέλευση των κατοίκων της Τηλλυρίας προς Λευκωσία μέσω κατεχομένων. Καλούμε την κυβέρνηση να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα που θα απεγκλωβίζουν τους κατοίκους της Τηλλυρίας και να διασφαλίσει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα προκληθούν προβλήματα σε ζητήματα ασφάλειας και υγείας των κατοίκων.

Θέλουμε να εκφράσουμε για άλλη μια φορά τη συμπαράσταση μας και την αλληλεγγύη μας στους κατοίκους της Τηλλυρίας και σε όλους όσοι επηρεάζονται από αυτή την ενέργεια των κατοχικών αρχών.