ΑΚΕΛ: Να παρέμβει ο εισαγγελέας για την παραδοχή συμμετοχής στο πραξικόπημα

Το ΑΚΕΛ δια του εκπροσώπου του καλεί τις αρμόδιες αρχές και ιδιαίτερα τη Γενική Εισαγγελία και την Αστυνομία, να αντιδράσουν άμεσα και να επιληφθούν του θέματος που προέκυψε σε σχέση με την παραδοχή συγκεκριμένου προσώπου ότι έλαβε μέρος στο πραξικόπημα.

Ως γνωστόν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λάρνακας, δηλώνει στο διαδίκτυο ότι έλαβε μέρος στον σχεδιασμό και την εκτέλεση του πραξικοπήματος, γεγονός μάλιστα για το οποίο είναι περήφανος.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα ανέδειξε χθες ο Dialogos.com.cy.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λάρνακας, Γεώργιος Κωνσταντίνου, προχώρησε  σε δημόσια παραδοχή ότι συμμετείχε στο σχεδιασμό και στην εκτέλεση  του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Αφορμή για την παραδοχή, στάθηκε μαι δημόσια ανάρτηση του δημοσιογράφου Μανώλη Καλαντζή στο facebook, με την οποία σχολίαζε αποσπάσματα από τη δημοσιοποίηση στοιχείων του «Φακέλου της Κύπρου».

Η ηλεκτρονική και δημόσια αντιπαράθεση του δημοσιογράφου με το ιδρυτικό στέλεχος του Συναγερμού, είχε ως αποτέλεσμα την παραδοχή του Γεώργιου Κωνσταντίνου ότι συμμετείχε στο σχεδιασμό και στην εκτέλεση του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Εντύπωση προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται το ιδρυτικό στέλεχος του ΔΗΣΥ και το υβρεολόγιο που χρησιμοποιεί.

Δείτε πιο κάτω τη συζήτηση και την παραδοχή ότι συμμετείχε στο σχεδιασμό και στην εκτέλεση  πραξικοπήματος: 

%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B11%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B1 2%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B1 4%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B15

Παρακάτω, η τιμητική διάκριση που απένειμε ο ΔΗΣΥ στο ιδρυτικό του στέλεχος με αφορμή τα 25 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος. Μια διάκριση που υπέγραψε ο σημερινός πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BF %CE%B4%CE%B7%CF%83%CF%85

Κατά τις δημοτικές εκλογές του 2011, υπήρξε επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα:

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy