ΑΚΕΛ: Ο κυπριακός λαός δεν αντέχει τρίτη θητεία Συναγερμού-Ο κυπριακός λαός αξίζει μια νέα αρχή

«Ο κυπριακός λαός δεν αντέχει τρίτη θητεία Συναγερμού, ο κυπριακός λαός αξίζει μια νέα αρχή, μια πραγματική προοδευτική αλλαγή» τονίζει σε γραπτή του δήλωση ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ σχολιάζοντας τη σημερινή επικύρωση της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου τόνισε πως ο κυπριακός λαός αξίζει μια νέα αρχή που βάλει τέλος στο οργανωμένο φαγοπότι των κυβερνώντων το οποίο θα πληρώνει για χρόνια η Κύπρος.

Αυτούσια η γραπτή δήλωση του Γιώργου Κουκουμά:

Στη σημερινή επικύρωση της υποψηφιότητάς του, ο Αβέρωφ Νεοφύτου επανέλαβε ανοικτά και κυνικά ότι θέλει να είναι η συνέχεια της διακυβέρνησης Αναστασιάδη.

Της διακυβέρνησης, δηλαδή, που παραδίδει μια χώρα πιο ντροπιασμένη ανά το παγκόσμιο από ποτέ. Μια κοινωνία πιο άνιση από ποτέ. Και μια πατρίδα πιο κοντά στη διχοτόμηση από ποτέ. Ο κυπριακός λαός όμως δεν αντέχει αυτή την ολέθρια για τον τόπο πορεία, δεν αντέχει μια τρίτη θητεία Συναγερμού.

Ο κυπριακός λαός αξίζει μια νέα αρχή που βάλει τέλος στο οργανωμένο φαγοπότι των κυβερνώντων το οποίο θα πληρώνει για χρόνια η Κύπρος. Αξίζει μια νέα αρχή που θα απαντήσει στα μεγάλα προβλήματα του κυπριακού λαού, στις ανισότητες, στην ακρίβεια που θερίζει τα νοικοκυριά.

Ο κυπριακός λαός αξίζει μια νέα αρχή. Μια πραγματική προοδευτική αλλαγή.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.