ΑΚΕΛ: Οι Κυβερνώντες να παρουσιάσουν επιτέλους χειροπιαστά αποτελέσματα

ΠτΔ – Αντιπροσωπείες ιατρών και νοσηλευτών Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχεται αντιπροσωπείες της ΠΑΣΥΚΙ και της ΠΑΣΥΝΟ, καθώς και του Κλάδου Ιατρών και του Κλάδου Νοσηλευτών της ΠΑΣΥΔΥ. // PoR – Representatives of medical and healthcare staff Presidential Palace, Lefkosia, Cyprus The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades, receives representatives of the Pancyprian Union of State Doctors, Pancyprian Union of Nurses, the Pancyprian Union of Civil Servants-Doctors and the Pancyprian Union of Civil Servants-Nurses (members of PASYDY).

Έξι χρόνια μετά που δεσμεύτηκε γραπτώς για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του δημόσιου τομέα υγείας, μέσα από τη συμφωνία του Ιούλη του 2016, οι πολίτες αναμένουν, έστω και τώρα, να ξεκινήσει να υλοποιεί αυτές τις δεσμεύσεις, αναφέρει σε γραπττή δήλωση, του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Γ. Λουκαΐδη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις των φορέων μετά από τη συνάντηση του ΠτΔ με τις Συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους ασθενείς, σε σχέση με το μέλλον των δημόσιων νοσηλευτηρίων και του ΓΕΣΥ όπου ο ΠτΔ παρουσιάστηκε ενώπιον τους με συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

«Οι πολίτες αναμένουν από τους κυβερνώντες να αφήσουν τις θεωρίες και τα ευχολόγια και να παρουσιάσουν επιτέλους έργα και χειροπιαστά αποτελέσματα! Μόνο έτσι θα διαπιστωθεί η ειλικρίνεια των προθέσεων και των δηλώσεων του ΠτΔ».

«Το ΑΚΕΛ, με συνέπεια και επιμονή θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την δημόσια υγεία, παραμένοντας σταθερό στην θέση ότι μόνο μέσα από ένα σύγχρονο και βιώσιμο δημόσιο τομέα υγείας μπορούμε να διασφαλίσουμε το χαρακτήρα και την αποτελεσματικότερη εφαρμογή του ΓΕΣΥ, προς όφελος της κοινωνίας και των ασθενών».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.